Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Ο Θρύλος κέρδισε Τρίπολη και διαιτητή,ο Μάριν έκλεισε στόματα!Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 2-1 (πρωτάθλημα)

Μάριν ο λυτρωτής! (pics)
Κόντρα σε μια προκλητικότατη διαιτησία του Βάτσιου και κόντρα στις συνεχόμενες κακές επιλογές του Μπέντο,ο Θρύλος κατάφερε να κερδίσει την πολύ καλή Τρίπολη,με ανατροπή και έναν Μάρκο Μάριν να κλείνει στόματα. Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο 93' με χρυσό σκόρερ τον Γερμανό μεσοεπιθετικό και πλέον είναι και τυπικά πρωταθλητής χειμώνα.
Ο Ολυμπιακός είχε να αντιμετωπίσει μια εχθρικότατη διαιτησία από τον Βάτσιο ο οποίος ανακάλυψε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Λεάλι στον Μάσα και ενώ ουσιαστικά ο παίχτης του Αστέρα έπεσε πάνω στον Ιταλό πορτιέρο του Ολυμπιακού. Επιπλέον ο ανεκδιήγητος Βάτσιος δεν έδωσε δεύτερη κίτρινη σε μαρκάρισμα του Τσιλιανίδη. Να θυμίσουμε ότι ο Βάτσιος ήταν και ο διαιτητής της αναμέτρησης Βέροιας-παο και στον οποίο αγώνα δεν έδωσε πέναλτι και κόκκινη σε χέρι του Κουτρουμπή.
Οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν με αυτόν τον τρόπο πίσω στο σκορ το οποίο μάλιστα ήταν και σκορ ημιχρόνου. Οι Πειραιώτες έχασαν σπουδαία ευκαιρία στο 48' σε κεφαλιά του Καρντόσο,αλλά τελικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν με το μακρινό σουτ του Φορτούνη στο 54'. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να χάνει ευκαιρίες στον αγώνα με αποκορύφωμα την κεφαλιά του Ιντέγιε στο 87' ,όταν ο Νιγηριανός έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Φιγκέιρας, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και κατέληξε άουτ. Και τελικά φτάσαμε στο 93΄όταν ο Ντε Λα Μπέγια μπήκε στην περιοχή από αριστερά και έκανε το σουτ, με τον Ντοναρούμα να αποκρούει και τον Μάριν να παίρνει το… ριμπάουντ και με σουτ να κάνει το 2-1 για τον Ολυμπιακό που αναδείχθηκε και τυπικά πρωταθλητής χειμώνα.
Βαθμολογία παιχτών:

Λεάλι -4
Φιγκέιρας -7
Ντε λα Μπέγια -8
Βιάνα -3
Μποτία -5
Καμπιάσο -6
Μάρτινς -8
Φορτούνης -8
Σεμπά -7
Μανθάτης -6
Καρντόσο -7

Ανδρούτσος -5
Ιντέγιε -7
Μάριν -9

Πάουλο Μπέντο -6



Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος (ΕΠΣ Δ. Αττικής)
Βοηθοί: Εμμανουήλ Καλφάκης (ΕΠΣ Χανίων), Ιωάννης Μπετσόγλου (ΕΠΣ Κορινθίας)

Ολυμπιακός (Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα, Ντε λα Μπέγια, Καμπιάσο (64' Ανδρούτσος), Μαρτίνς, Μανθάτης (79' Μαρίν), Φορτούνης, Σεμπά, Καρντόσο (71' Ιντέγε).
Αστέρας (Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Μπέρτος, Σελίν, Γιαννούλης, Ιγκόρ, Δημούτσος (79' Ιωαννίδης), Τσουκαλάς, Μάσα, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μανιάς (67' Χαμντανί).

Γκολ: 54' Φορτούνης, 90+3' Μαρίν / 27' πεν. Μάσα

Κάρτες: 27' Λεάλι, 44' Σεμπά / 24' Ιγκόρ, 29' Τσιλιανίδης, 49' Τσουκαλάς, 51' Γιαννούλης, 73' Χαμντανί, 76' Δημούτσος, 85' Ντοναρούμα

#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου