Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Τραγική άμυνα,τραγική διαιτησία!Πλατανιάς-Ολυμπιακός 2-2 (πρωτάθλημα)


Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Πλατανιά στην Κρήτη χάρις στα διαιτητικά σφάλματα του διαιτητή Φουκάκη και των βοηθών του,αλλά και της τραγικής του άμυνας. Ο Ολυμπιακός υπέστη την τρίτη του γκέλα στο πρωτάθλημα μετά την ήττα από την Λάρισα και την ισοπαλία στο Καραϊσκάκη από την Κέρκυρα. Και αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία στα Περιβόλια μετά το περσινό 1-1.
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με δύο γκολ του Ιντέγιε και τελικά δέχτηκε την ισοφάριση μέσα σε 4 λεπτά από τον Γιακουμάκη,ύστερα από το τραγικό λάθος του Βιάνα στην άμυνα και τον Μανούσο ύστερα από εκτέλεση πέναλτι,ένα πέναλτι που κέρδισε από τον Λεάλι. Τα γκολ του Ολυμπιακού μπήκαν στο 4' όταν ο Ιντέγιε κέρδισε την κόντρα από τον Μπανανά και έκανε το 1-0 για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» στο 13' πέτυχαν το 2-0 και πάλι με τον Ιντέγε. Ο Μάριν βρήκε με μια πανέμορφη κάθετη πάσα τον Ντε Λα Μπέγια, ο οποίος από αριστερά γύρισε στο ύψος του πέναλτι, όπου ο Ιντέγε με πλασέ σημείωσε το δεύτερο γκολ του Θρύλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας και τις μεγάλες ευκαιρίες στο παιχνίδι όπως το δοκάρι του Μανθάτη στο 67' και το τετ α τετ του Ιντέγιε στο 85',ύστερα από μπαλιά του Μπουχαλάκη. Στις καθυστερήσεις ο Θρύλος είχε μια ακόμα ευκαιρία για να πάρει το παιχνίδι, όταν ο Ιντέγε έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, αλλά η μπάλα πήρε περίεργα φάλτσα και έφυγε δίπλα από τα δοκάρια του Σωτηρίου.
Τώρα όσον αφορά την διαιτησία ο Φουκάκης δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπανανά στον Ανδρούτσο στο 69'. Στο 76' ο Στάθης "γκρεμίζει" μέσα στην περιοχή τον Ντε Λα Μπέγια σε μια στημένη φάση και δεν επιτρέπει στον Ισπανό αμυντικό να διεκδικήσει τη μπάλα και ο διαιτητής κλείνει τα μάτια σε νέο πέναλτι και τέλος στο 89' ο διαιτητής ανακάλυψε επιθετικό φάουλ στον Ιντέγιε,όταν ο Σωτηρίου έχασε μόνος του την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο επιθετικός του Ολυμπιακού ήταν μόνος του με το τέρμα. Είπαμε η ''εξυγίανση'' συνεχίζει το έργο της.
Τελικό σκορ 1-1 και επόμενη αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη την Τετάρτη.




Βαθμολογία παιχτών:

Λεάλι -4
Φιγκέιρας -5
Ντε λα Μπέγια -7
Βιάνα -2
Ρέτσος -4
Μιλιβόγιεβιτς -5
Μάρτινς -6
Μάριν -8
Μανθάτης -7
Φορτούνης -6
Ιντέγιε -9

Ανδρούτσος -6
Καρντόσο -5
Μπουχαλάκης -6

Πάουλο Μπέντο -4

Γήπεδο: Δημοτικό Περιβολίων
Διαιτητής: Γεώργιος Φουκάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου)
Βοηθοί: Παναγιώτης Σταθόπουλος (ΕΠΣ Ηλείας), Δήμος Αναστόπουλος (ΕΠΣ Αρκαδίας)

Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Μπανανά, Κάργας, Πριντέτα, Βάντερσον, Μουνάφο, Ντεβέσα (68' Γιορέντε), Μενδρινός (74' Μαραγκός), Μανούσος (86' Σίγκνεβιτς), Γιακουμάκης.
Ολυμπιακός (Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Βιάνα, Ρέτσος, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς (80' Μπουχαλάκης), Φορτούνης, Μαρίν (61' Ανδρούτσος), Μανθάτης (71' Καρντόσο), Ιντέγε.

Γκολ: 36' Γιακουμάκης, 40' πεν. Μανούσος / 4' & 13' Ιντέγε

Κάρτες: 45' Μανούσος, 75' Πριντέτα, 88' Σίγκνεβιτς / 39' Λεάλι, 45 Φιγκέιρας, 64' Ρέτσος

#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου