Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Τσίμπησε το Χ ο ΠΟΑ!ΠΑΟ-Λεβαδειακός 0-0


Στο κατάμεστο από ....2000 άτομα γήπεδο της Λεωφόρου ο παο τσίμπησε το βαθμό από τον Λεβαδειακό και έκανε ακόμη ένα βήμα για την παραμονή του στην σούπερ λιγκ. Αντίθετα οι Βοιωτοί με την σημερινή τους απρόσμενη γκέλα συνεχίζουν να είναι στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος και πλέον τα πράγματα για την παραμονή τους όλο και δυσκολεύουν.
Στα του αγώνα ο Λεβαδειακός έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι στο 71' όταν ο Κουτρουμπής πήρε την κεφαλιά έξω από την περιοχή προς τον Μέστο, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Ιταλού με τον Μάντζιο να παρεμβαίνει και να κλέβει την μπάλα. Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και έκανε το πλασέ με τον Βλαχοδήμο να απλώνει το αριστερό του χέρι και να σώζει τους πράσινους από βέβαια παραβίαση.
''Επευφημίες'' από τους πράσινους οπαδούς μετά το τέλος του αγώνα για την υπερπροσπάθεια των παιχτών του Αλαφούζου και του Μαρίνου και για το σπουδαίο σημερινό αποτέλεσμα καθώς η διαφορά από την κορυφή είναι μόλις στο -11 και μπορεί απλώς σήμερα να φτάσει ως τους -14.
Δεν πειράζει πρωτάθλημα ξανά .....τον Αύγουστο.

Γήπεδο:  "Λεωφόρος Αλεξάνδρας"
Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Π. Κωσταράς (Αιτ/νιας), Π. Πάτρας (Μακεδονίας)
4ος: Συμεών Κοσικίδης (Αθηνών)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Ο. Βλαχοδήμος, Μέστο, Κουτρουμπής, Τελάντερ, Χουχούμης, Ζέκα, Λουντ (76' Ρέις), Βιγιαφάνιες, Π. Βλαχοδήμος (65' Χατζηγιοβάννης), Μπουμάλ (58' Ρινάλντι), Μπεργκ.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Βούρος, Ουόν, Μεντί, Μαχαίρας, Κουλιμπαλί, Λάτσι (70' Καψάσκης), Γιακουμάκης (83' Τόπι), Καλτσάς, Καραχάλιος, Μάντζιος (90' Βασιλείου).
Γκολ:
Κίτρινες: 48' Καλτσάς, 68' Μαχαίρας, 90' Ναμάσκο
Κόκκινες:

#‎Κόκκινο_DNA
#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου