Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Ολυμπιακός-Λιλ 19-3 (πόλο γυναικών,EuroLeague)

Ιδανική αρχή ο Θρύλος!
Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού επικράτησε με 19-3 της Λιλ στο πρώτο παιχνίδι του 3ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Len EuroLeague. Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Π. Καπαγέρωφ» οι «ερυθρόλευκες» εμφανίστηκαν απόλυτα συγκεντρωμένες από την αρχή μέχρι το φινάλε του αγώνα και με όπλο την εξαιρετική άμυνα, πραγματοποίησαν ιδανική εκκίνηση στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις.  Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός στην άμυνα με παίκτη λιγότερο καθώς δεν δέχθηκε γκολ σε καμία από τις 6 περιπτώσεις που βρέθηκε με αριθμητικό μειονέκτημα.  Παράλληλα πολύ καλό ήταν το ποσοστό στον παίκτη παραπάνω με 4/6 επιθέσεις. Πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού που έβαλε τις βάσεις για την κατάληψη της 1ης θέσης του ομίλου, η Ρομπέρτα Μπιανκόνι με 5 τέρματα.
Κυριάρχησε από την αρχή!
Ο Θρύλος ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση και με όπλο την εξαιρετική άμυνα, επέβαλε το ρυθμό του. Με το επιμέρους 5-1 προηγήθηκαν οι «ερυθρόλευκες» στο 1ο οκτάλεπτο και με το 4-0 που σημείωσαν στο δεύτερο έφτασαν εύκολα στο 9-1!
Σοβαρός μέχρι το φινάλε!
Με την ίδια σοβαρότητα και συγκέντρωση συνέχισε ο Θρύλος στο δεύτερο μέρος φτάνοντας στο 13-2 στο τέλος της 3ης περιόδου ενώ στο τελευταίο οκτάλεπτο οι «ερυθρόλευκες» διατήρησαν υψηλό ρυθμό και με το επιμέρους 6-1 έφτασαν δια περιπάτου στο τελικό 19-3!
Το Σάββατο στις 17:30 με Ντουναϊσβάρος
Το Σάββατο στις 17:30 στο «Π. Καπαγέρωφ» ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Ντουναϊσβάρος για την 2η αγωνιστική.
Τα οκτάλεπτα: 5-1, 4-0, 4-1, 6-1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Μπιανκόνι 5, Αβραμίδου 3, Πλευρίτου Μ. 3, , Μανωλιουδάκη 2, Ασημάκη 2, Έμολο 2, Σώρα 1, Σμιτ 1, Ελευθεριάδου, Πλευρίτου Β.,  Πλευρίτου Ελ., Σταματοπούλου
Λιλ (Φίλιππος Σακέλλης): Τερεφού, ΜακΚι 1, Γκάο 1, Γιασκόβα 1, Λε Ρο, Μαχιέ, Σόντερς,Λαμότ, Μπαρμπιέ, Τάρντι, Φαν Φλίρμπεγκε, Κλερκ.

Πηγή: osfp.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου