Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

«Δεν θα επαναπαυτούμε στη συνέχεια»
Ο Ολυμπιακός επικράτησε αρκετά εύκολα του Απόλλων Σμύρνης με 0-2 και έχει πλέον ένα σοβαρό πλεονέκτημα έναντι της ΑΕΚ σε ότι αφορά την θέση που οδηγεί στα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας Πέδρο Μαρτίνς,αλλά και ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Πέδρο Μαρτίνς.

«Δεν θα επαναπαυτούμε στη συνέχεια»
Έβγαλαν αντίδραση οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό από το Κύπελλο;
«Δεν είχα καμιά αμφιβολία πώς θα έπαιζαν οι παίκτες μου όπως έπαιξαν σήμερα. Πετύχαμε μια δίκαια νίκη, είχαμε τον έλεγχο του ματς και θα μπορούσαμε να έχουμε σημειώσει περισσότερα γκολ. Μπορεί να μην πιάσαμε πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης, αλλά το σημαντικό είναι ότι παίξαμε έξυπνα και φτάσαμε στη νίκη».
Υπάρχουν κάτι νεότερα αναφορικά με τον τραυματισμό του Τοροσίδη;
«Έχει πάει για εξετάσεις και θα ξέρουμε σε 24 ώρες. Μετά θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα για το θέμα».
Θα δώσετε ευκαιρίες σε παίκτες στη συνέχεια, κάνοντας αξιολόγηση ενόψει τη νέας χρονιάς;
«Σε καμία περίπτωση δεν θα επαναπαυτούμε. Πάντα θα παίζουν στα εναπομείναντα ματς οι παίκτες που είναι στην καλύτερη κατάσταση. Δεν θα εγκαταλείψουμε τους στόχους μας. Απομένουν ως το τέλος επτά ματς, 21 βαθμοί και τα πάντα γίνονται! Όλα είναι δυνατά και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Όλα μπορούν αν γίνουν στο ποδόσφαιρο. Εμείς δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε. Στην καριέρα μου έχω δει πολλά και τίποτα δεν αποκλείεται, πριν τελειώσει η σεζόν».
Το πιστεύετε ακόμα πώς μπορεί να γίνει κάτι ως το τέλος;
«Όπως σας είπα, πολλά μπορούν να συμβούν. Εξαρτάται από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Μια χρονιά στην Πορτογαλία, η Πόρτο ήταν το μεγάλο φαβορί, είχε το προβάδισμα, αλλά στο τέλος η Μπενφίκα πήρε τον τίτλο. Και στην Ελλάδα έχει συμβεί αυτό. Δηλαδή να κατακτήσει τον τίτλο μια ομάδα που δεν την περιμέναμε. Υπήρξαν ομάδες στο παρελθόν που έκαναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο και ανέτρεψαν την κατάσταση. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα γίνει, εάν δεν τελειώσει η σεζόν».

Θανάσης Ανδρούτσος.


«Να νικάμε όποιο ματς έρχεται»
«Μπήκαμε συγκεντρωμένοι. Είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο. Ο Απόλλων ξέραμε ότι παίζει τη ζωή του. Αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι, παίξαμε τη μπάλα που ξέρουμε κι έτσι, καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».
Για τη συνέχεια, ο Ανδρούτσος τόνισε: «Κάθε ματς που έρχεται το βλέπουμε ξεχωριστά. Μετά έχουμε το ματς με τον Άρη. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Όποιο ματς έρχεται να νικάμε».


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου