Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Βασιλιάς στην ζούγκλα του ΟΑΚΑ! ΠΑΟ-Ολυμπιακός 0-1 (πρωτάθλημα) (δικ.)

Εμείς θα σε διαλύσουμε, Παναθηναϊκέ…
Βασιλιάς στην ζούγκλα του ΟΑΚΑ ο Θρύλος. Οι ερυθρόλευκοι και ενώ νικούσαν 0-1 με γκολ του Γκερέρο, ο διαιτητής Φριτζ διέκοψε το ματς στο ΟΑΚΑ οριστικά, όταν είχαμε το δεύτερο «ντου» από τους χουλιγκάνους του ΠΑΟ. Ένα παιχνίδι που με την εικόνα που έδειχνε θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν στο 0-4. Το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά και πλέον θα κατοχυρωθεί βάσει κανονισμού με 0-3 υπέρ των Πειραιωτών.
Λάθη από τον διαιτητή Φριτζ, ο οποίος δεν έδινε φάουλ ούτε σε αγκωνιές των παιχτών του ΠΑΟ,χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός ότι τα φάουλ ήταν 17-7  υπέρ του Παναθηναϊκού.
Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς,καθότι στο 5' χούλιγκανς του Παναθηναϊκού έφτασαν στον μικρό πάγκο του Ολυμπιακού με μαχαίρια,εκεί υπήρξαν κάποιες συμπλοκές,αλλά τελικά δεν συνέβη κάτι σοβαρό. Εκεί είχαμε και την πρώτη διακοπή του αγώνα που κράτησε και δέκα λεπτά.
Αυτό όπως ήταν φυσικό αποσυντόνισε λίγο τους παίχτες των ερυθρόλευκων,με αποτέλεσμα να έχουν αρκετές λανθασμένες μπαλιές στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.
Στο 24' ο Σα είχε μια εξαιρετική απόκρουση σε κεφαλιά του Κουρμπέλη. Στο 28' νέα ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό,όταν από σέντρα του Γιόχανσον,ο Σα μπλόκαρε εύκολα την κεφαλιά του Μακέντα. Στο 30' η πρώτη καλή ευκαιρία για τους ερυθρόλευκους. Ο Μπουχαλάκης έπιασε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή,η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Διούδη,αλλά ο Μασούρας στην επαναφορά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 40' ωραία συνεργασία Ποντένσε-Φορτούνη,το σουτ του αρχηγού του Ολυμπιακού μπλόκαρε ο Διούδης. Στο 45'+7 βγαίνει σε τετ α τετ ο Γκερέρο,αλλά ο Διούδης διώχνει σε κόρνερ. Στο 45' +10 ο Παναθηναϊκός είχε μια καλή ευκαιρία με τον Κάτσε,αλλά το σουτ του μπλόκαρε πολύ ωραία ο Σα. Στο 45'+ 13 η χαμένη ευκαιρία της χρονιάς. Ο Μπουχαλάκης βρίσκει πολύ ωραία τον Φορτούνη,ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού περνάει και τον Διούδη και σε εντελώς κενή εστία στέλνει την μπάλα άουτ (!!). Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες ισόπαλες στο σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 25λεπτο που παίχτηκε ο Ολυμπιακός όχι απλά πέτυχε γκολ,αλλά ήταν πολύ καλύτερος σε όλους τους τομείς και θα μπορούσε το σκορ να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Στο 51' εξαιρετική μπαλιά του Μασούρα για τον Ποντένσε. Ο Πορτογάλος εξτρέμ έκανε την λόμπα,αλλά  μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Διουδή. Στο 53' ο Ολυμπιακός πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τον Γκερέρο. Ωραία προσπάθεια από τον Κούτρη,σέντρα από τα αριστερά και ο Γκερέρο με κεφαλιά την έστειλε στα δίκτυα για το 0-1. Στο 58' ο Ινσούα μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή, ο Φριτζ δεν καταλόγισε το επιθετικό φάουλ πάνω στον Μεριά, με τον Τυνήσιο να κινείται γρήγορα και να εμποδίζει τον παίκτη του ΠΑΟ να απειλήσει την εστία του Σα. Στο 70' νέα και οριστική διακοπή στο ματς, καθώς χουλιγκάνοι του ΠΑΟ ξαναμπήκαν στο ταρτάν… Με τις ομάδες και τους διαιτητές να αποχωρούν και αργότερα να γίνεται και επίσημα γνωστό πώς το ματς διεκόπη οριστικά!
Επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Ατρόμητο στο ''Γ. Καραϊσκάκης'' την μεθεπόμενη Κυριακή.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Σα -9
Ομάρ -8
Μεριά -8
Σισέ -8
Κούτρης -9
Γκιγιέρμε -8
Μπουχαλάκης -8
Ποντένσε -8
Μασούρας -8
Φορτούνης -7
Γκερέρο -8

Προπονητής: 

Πέδρο Μαρτίνς -8

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου (61’ Άλτμαν), Δώνης (59’ Χατζηγιοβάνης), Μακέντα, Μπουζούκης, Κάτσε, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σισέ, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ποντένσε, Φορτούνης, Γκερέρο.

Σκόρερ: 53’ Γκερέρο

Διαιτητής: Μάρκο Φριτζ (Γερμανία)

Βοηθοί: Ντομινίκ Σάαλ (Γερμανία), Μαρσέλ Πελγκρίμ (Γερμανία)

Αναπληρωματικός: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)

Κίτρινες: - / 47’ Ελαμπντελαουί

Κόκκινες: - / -

Δοκάρια: - / -



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου