Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Μαρινάκης: «Έπρεπε να ήμασταν ατσάλι απέναντι στον πόλεμο και δεν ήμασταν»!

«Θα έπρεπε να είμαστε ατσάλι…»
Στα αποδυτήρια των παιχτών του Ολυμπιακού πήγε μετά το τέλος του αγώνα ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού χαρακτήρισε ντροπή την εμφάνιση της ομάδας και τον αποκλεισμό από την Λαμία. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης υπενθύμισε στους παίχτες της ομάδας τον ανήλεη πόλεμο που δέχεται η ομάδα από διάφορα παπαγαλάκια και όχι μόνο και ότι σε τέτοιες περίπτωσις η ομάδα έπρεπε να εμφανίζεται σαν ατσάλι και όχι να κάνει τέτοιες εμφανίσεις.

Δείτε τι είπε ο ηγέτης του Ολυμπιακού στους παίχτες της ομάδας:

«Κόντρα στον ασύμμετρο και λυσσαλέο πόλεμο, εμείς θα έπρεπε να είμαστε ατσάλι. Και δεν ήμασταν», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο ηγέτης του Ολυμπιακού υπογράμμισε επίσης στους παίκτες της ομάδας ότι θα έπρεπε να είχαν μπει στο παιχνίδι και να είχαν πάρει την πρόκριση κόντρα σε ό,τι και αν γινόταν. Επιπλέον, επισήμανε ότι όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει και γι' αυτό η ομάδα θα έπρεπε να ήταν 10 φορές πιο ατσάλι.
Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών ανέφερε ότι το σημερινό αποτέλεσμα δεν συνάδει με την ιστορία του συλλόγου, ενώ υπογράμμισε ότι ο κόσμος και η «ερυθρόλευκη» διοίκηση νιώθουν ντροπή. «Δεν συνάδει με την ιστορία μας αυτός ο αποκλεισμός, Διοίκηση και κόσμος νιώθουμε ντροπή».


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου