Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Κέρασε μια ωραία τεσσέρα για τα γενέθλια του! Ολυμπιακός-Άρης 4-1 (πρωτάθλημα)


Ο Ολυμπιακός ήταν καταγιστικός στο σημερινό παιχνίδι,ανήμερα των γενεθλίων του. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 4-1,έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ποντένσε που πέτυχε δύο γκολ,ενώ τα άλλα γκολ της ομάδας σημείωσαν οι Μασούρας και Γκερέρο. Ενώ το γκολ του Άρη σημείωσε ο Μαρτίνες.
Ο Ολυμπιακός απέδειξε σε έναν ακόμη αγώνα ότι μπορεί να παίξει αρκετά καλή μπάλα και αν ήταν πιο εύστοχος σε προηγούμενα παιχνίδια θα μπορούσε να ήταν στην πρώτη θέση.
Έκανε και πάλι τα δικά της η ''εξυγίανση''. Ο ''κορυφαίος'' τους δεν έδωσε πέναλτι στο 47' υπέρ του Ολυμπιακού σε χέρι του Βέλες.
Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο ''Γ.Καραϊσκάκης'',με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να δημιουργούν μια ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο και προς το τέλος παιχνιδιού ζήτησαν το διπλό μέσα στο ΟΑΚΑ κόντρα στο ΠΑΟ.
Ο Μαρτίνς ξεκίνησε με τους Σα κάτω από τα δοκάρια, τον Ελαμπντελαουί στο δεξί άκρο, Μεριά, Μιράντα κεντρικό δίδυμο, Κούτρη στο αριστερό άκρο, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη στον άξονα,  Ποντένσε και Μασούρα στα πλάγια, τον Φορτούνη σαν δεκάρι και στην κορυφή της επίθεσης τον Χασάν.
Στο ξεκίνημα του αγώνα δεν είχαμε πολλές φάσεις παρά μόλις ένα σουτ του Ποντένσε στο 2',που έδιωξε ο Κουέστα. Στο 27΄οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ με τον Μασούρα. Ο Φορτούνης με κάθετη βρήκε τον Ομάρ, ο Νορβηγός μπακ γυρίζει στον Έλληνα εξτρέμ, που από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα! Στο 35' ήρθε και το δεύτερο γκολ για τον Ολυμπιακό,με σκόρερ τον Ποντένσε.  Έξοχη αλλαγή παιχνιδιού του Μασούρα στον Πορτογάλο εξτέμ, που είναι μόνος του από αριστερά, συγκλίνει και με το δεξί σουτάρει για να στείλει τη μπάλα στην εστία του Κουέστα. Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πάλι τα καλά της ''εξυγίανσης''. Στο 47' σουτ του Κούτρη η μπάλα βρίσκει το απλωμένο χέρι του Βέλες,αλλά ο Σιδηρόπουλος στον κόσμο του. Στο 71' σέντρα του Φορτούνη, ο Ρόουζ διώχνει με το κεφάλι προ του Μεριά, ο οποίος ετοιμαζόταν να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά. Στο 74' ο Άρης μειώνει το σκορ με τον Μαρτίνες. Στο 75' ο Ολυμπιακός πετυχαίνει και τρίτο γκολ και ουσιαστικά εξαασφαλίζει την νίκη. Ο Μπουχαλάκης έκανε προβολή στη μπάλα, αυτή έφτασε στον Ποντένσε, ο οποίος έκανε το σουτ με το δεξί λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε και λίγο στο πόδι του Βέλες και κατέληξε στα δίχτυα,δεύτερο προσωπικό γκολ για τον Πορτογάλο. Στο 90' οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν και τέταρτο γκολ με τον Γκερέρο. Σέντρα του Κούτρη,κεφαλιά του Γκερέρο με την μπάλα να καταλήγει στα δίκτυα του Κουέστα.
Τελικό σκορ 4-1 με τον Ολυμπιακό. Επόμενη αναμέτρηση για τους ερυθρόλευκους κόντρα στον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Κυριακή.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Σα -7
Ομάρ -8
Μεριά -7
Μιράντα -7
Κούτρης -8
Μπουχαλάκης -6
Γκιγιέρμε -7
Μασούρας -8
Ποντένσε -10
Φορτούνης -8
Χασάν -7

Γκερέρο -8
Ανδρούτσος -7
Καμαρά -

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -8

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Μιράντα, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Μασούρας (70’ Ανδρούτσος), Φορτούνης (85’ Καμαρά), Χασάν (62΄Γκερέρο).

Άρης (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Λάρσον, Γκαρσία, Βαλεριάνος, Γιουνές, Ματίγια (78’ Μπάσα), Φετφατζίδης (57’ Μαρτίνεζ), Σιώπης, Βέλες, Κόρχουτ, Ρόουζ.

Γήπεδο
: «Γεώργιος Καραϊσκάκης»
Σκόρερ: 27' Μασούρας, 35', 75' Ποντένσε, 90' Γκερέρο / 74' Μαρτίνεζ
Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νιας), Δημήτριος Γκάγκας (Λάρισας)
Αναπληρωματικός: Γεώργιος Τάσης (Ηπείρου)
Κίτρινες: 25' Γκιγιέρμε, 31' Χασάν / 38' Σιώπης, 44' Βέλες
Κόκκινες: - / -
Δοκάρια: - / -



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου