Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Σαν σήμερα τα γλέντια σε Λεωφόρο και ΟΑΚΑ!

Σημαδιακή ημέρα για τον Θρύλο η σημερινή,καθότι οι Πειραιώτες είχαν γλεντήσει τον αιώνιο πελάτη και δύο φορές μάλιστα μέσα στην έδρα του. Πρώτα και πιο συγκεκριμένα στις 21/3/2001 είχαμε την Θρυλική τεσσάρα κόντρα στον ΠΑΟ για τα προημιτελικά του κυπέλλου στην Λεωφόρο και η δεύτερη η νίκη κόντρα και πάλι στον Παναθηναϊκό αυτήν την φορά στο ΟΑΚΑ με σκόρερ τον Άγγλο εράστη Ντάρμπισαϊρ.

ΠΑΟ-Ολυμπιακός 1-4 21/3/2001

Αξέχαστο το «ερυθρόλευκο» πάρτι μέσα στη Λεωφόρο!
Ο Παναθηναϊκός είχε ισοφαρίσει προς το τέλος του παιχνιδιού στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων και ο Λυμπερόπουλος είχε δείξει την φανέλα του,στους οπαδούς του Ολυμπιακού. Όμως στο δεύτερο παιχνίδι είχε γλέντι,οι ερυθρόλευκοι με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λουτσιάνο που έβγαλε μια εξαιρετική ασίστ στον Αλεξανδρή και σκοράροντας ένα φανταστικό γκολ από εκτέλεση φάουλ,πέτυχαν την νίκη πρόκριση. Οι ερυθρόλευκοι εν συνεχεία πέτυχαν και άλλα δύο γκολ με τον Γεωργάτο με εκτέλεση πέναλτι και τον Ζιοβάνι με εξαιρετικό πλασέ, έγραψαν μια μεγάλη νίκη στην ιστορία του Ολυμπιακού,κόντρα στον αιώνιο πελάτη. Και από τότε βγήκε και το σύνθημα «Νικολάκη ξαναέλα να μας δείξεις τη φανέλα».


ΠΑΟ-Ολυμπιακός 0-1 21/3/2010

Γλέντι με... αγάλματα και πρωταγωνιστή τον Ματ! (photos, video)
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ελάχιστες πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ουσιαστικά αυτός ο αγώνας είναι φιέστα για τους πράσινους,οι οποίοι είχαν μαζευτεί στο γήπεδο για να γιορτάζουν ένα πρωτάθλημα μετά από 6 χρόνια. Όμως ο Άγγλος εραστής ο Ματ Ντάρμπισαϊρ με κεφαλιά στο 68' είχε διαφορετική γνώμη και με το γκολ του δημιουργεί το μεγαλύτερο μουσείο αγαλμάτων,αφού 60.000 Παναθηναϊκοί έμειναν κάγκελο με την εξέλιξη του παιχνιδιού.
Αυτός είναι ο Θρύλος,ο αιώνιος γλεντζές του ΠΑΟ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου