Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!

«Διεθνείς διαιτητές που τα κριτήριά τους είναι διαφορετικά, όταν έρχονται στην Ελλάδα» (vid)
Ο Ολυμπιακός πέτυχε την νίκη κόντρα στον Ατρόμητο και μάλιστα με ανατρόπη. Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος του αγώνα ο πρόπονητής της ομάδας Πέδρο Μαρτίνς,καθώς και οι παίχτες της ομάδας,με τον Κόυτρη να αναφέρεται στον μικρό Βασίλη σε έναν μαχητή της ζωής.

Πέδρο Μαρτίνς.

«Διεθνείς διαιτητές που τα κριτήριά τους είναι διαφορετικά, όταν έρχονται στην Ελλάδα» (vid)
-τη διαιτησία στον αγώνα: «Για το αγωνιστικό κομμάτι δεν ξεκινήσαμε καλά το ματς και δεν ξέρω αν ήταν τόσο κακό το ματς, αλλά οφείλεται στα ατομικά λάθη. Έγιναν πολλά ατομικά λάθη που έδωσαν την ευκαιρία στον αντίπαλο να προηγηθεί. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, παίξαμε πιο ομαδικά και με λιγότερα λάθη και για αυτό πήραμε τη νίκη. Πήραμε μία δίκαιη νίκη απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Η διαιτησία δεν ήταν καλή. Είδαμε διεθνείς διαιτητές που τα κριτήριά τους είναι διαφορετικά όταν έρχονται στην Ελλάδα. Είδαμε ότι υπάρχουν τελείως διαφορετικά κριτήρια. Ή αυτό συμβαίνει ή ήταν κακής ποιότητας διαιτητής ή δεν ήθελε να παίξει πιο καλά απ' ό,τι έκανε».
-το πόσο τον ικανοποιεί η διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στο δεύτερο ημίχρονο και για τους Νάτχο και Βούκοβιτς που έμειναν εκτός αποστολής: «Η απόφασή μου δεν έχει καμία σχέση με τα μελλοντικά πλάνα. Ήταν μία από τις επιλογές που έκανα για σήμερα. Και οι δύο ανήκουν στον Ολυμπιακό. Έχουμε κάποια παιχνίδια, περιμένουν λίγα παιχνίδια και θα τα διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο, γιατί θέλουμε μόνο νίκες. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την όρεξη που έδειξαν. Θέλω να κάνω ένα σχόλιο και για τον κόσμο που στήριξε την ομάδα, έδειξε ότι είναι εδώ και πάντοτε στηρίζει την ομάδα. Τους αρέσει αυτό που βλέπουν».
-όσα είπε στο ημίχρονο στους ποδοσφαιριστές του: «Μία βασική οδηγία που τους ζητήσαμε ήταν να παίξουμε με προσοχή στις γραμμές μας. Να απειλήσουμε τον αντίπαλο εκεί που ξέραμε ότι έχει πρόβλημα. Είπαμε και άλλα πράγματα που δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε και μένουν στα δικά μας αποδυτήρια».

Λεονάρντο Κούτρης.

«Ο Βασίλης είναι γίγαντας, του εύχομαι να συνεχίσει να χαμογελά και να βγει νικητής»
Για τον μικρό Βασίλη:
«Ήξερα από την αρχή ότι ήταν ο Βασίλης εδώ. Με είχαν ενημερώσει να του δώσω τη φανέλα μου. Μόλις με είδε και μου είπε ευχαριστώ ανατρίχιασα. Ήθελα να τον ανεβάσω ψυχολογικά και νομίζω ότι η ασίστ που του έδωσα είναι η καλύτερη φέτος. Τον πήγα στη Θύρα 7 να φωνάξει Ολυμπιακός. Το χαμόγελο του ήταν ότι καλύτερο. Σίγουρα για ένα παιδί που παλεύει για τη ζωή του είναι πολύ σπουδαίο. Του εύχομαι ολόψυχα να συνεχίσει να χαμογελά και να βγει νικητής. Εγώ είμαι πολύ μικρός δίπλα του. Είναι ένας γίγαντας. Μακάρι να βγει νικητής. Του το εύχομαι ολόψυχα. Δεν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο από ένα παιδί να χαμογελά. Έχω χάσει και εγώ συγγενείς μου από αυτή την ασθένεια και ξέρω πόσο δύσκολο είναι. Όταν βγει νικητής του είπα ότι θα τον πάρω μαζί μου στην είσοδο και θα πανηγυρίσουμε μαζί ένα γκολ».
Για τη στήριξη του κόσμου:
«Το είχαμε συζητήσει και πριν ότι για να είναι εδώ ο κόσμος του αρέσει το παιχνίδι μας. Θέλαμε να μπούμε μέσα και να κάνουμε αυτό που αρέσει στον κόσμο. Ξεκινήσαμε νωχελικά και μπορεί να είναι από την απραξία, αλλά πετύχαμε ακόμη μία ανατροπή. Δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στον Ατρόμητο. Το σημαντικότερο είναι ότι δώσαμε χαρά στον κόσμο με τη νίκη μας».
Για το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού:
«Παίζουμε στον Ολυμπιακό και όχι σε μία τυχαία ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος. Ότι γίνεται γύρω από το όνομα μου το χειρίζεται ο μάνατζερ μου. Στον Ολυμπιακό είμαι πολύ χαρούμενος και το μυαλό μου είναι μόνο εδώ».
Για την Εθνική ομάδα:
«Καταρχήν έχουμε πολύ ωραίο κλίμα. Έχουμε πολύ καλό τεχνικό επιτελείο με όρεξη για δουλειά. Γιαννακόπουλος και Μπασινάς είναι θρύλοι για την Εθνική. Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι στη Ζένιτσα και ήταν επικίνδυνο. Θέλαμε να ξεκινήσουμε καλά. Ο απολογισμός ήταν πολύ καλός. Έτσι όπως πήγαν τα πράγματα με τη Βοσνία ο βαθμός ήταν πολύ καλός. Μας έμεινε μια πικρία γιατί θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Έχουμε βάλει τις βάσεις και θέλουμε να συνεχίσουμε».
Για το αν έμαθε μπάσκετ ο Σιόβας:
«Εμένα με περνάει δυο μέτρα, αλλά όταν τον βγάλω προς τα έξω δεν έχει ελπίδα. Όταν τελειώσουμε τις υποχρεώσεις μας έχουμε κανονίσει να παίξουμε μπάσκετ».

Αντρέας Μπουχαλάκης.

«Μας δίνει αυτοπεποίθηση ο κόσμος»
Για το γκολ που πέτυχε και αν θύμισε ...Αλεξανδρή:
«Ήταν πιο δύσκολο. Εγώ βρήκα μπροστά τη μπάλα και γι΄αυτό έκανα με αυτόν τον τρόπο την προσπάθεια».
Για το αν αισθάνεται ότι κάνει την καλύτερο σεζόν του στο διάστημα που βρίσκεται στον Ολυμπιακό:
«Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα, προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Το τελευταίο διάστημα πήρα μια σειρά αγώνων αυτό με βοήθησε, ώστε να αποκτήσω καλύτερο ρυθμό. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, να βοηθήσω την ομάδα και να πετυχαίνω γκολ. Προσπαθώ να είμαι στην περιοχή, ώστε να σκοράρω όσα περισσότερα γκολ μπορώ».
Για το τέρμα που είχε πετύχει σε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Μίλαν:
«Ελπίζω να έρθουν και άλλα τέτοια, γιατί ήταν όμορφο γκολ. Προσπαθώ είτε με το κεφάλι, είτε με σουτ, είτε από κοντά να σκοράρω. Όμως το σημαντικό είναι ότι δείξαμε για άλλη μια φορά πως μπορούμε να γυρίσουμε ένα παιχνίδι. Βάλαμε τη μπάλα κάτω, είχαμε ευκαιρίες, σκοράραμε και κερδίσαμε δίκαια το παιχνίδι».
Για το γεμάτο γήπεδο:
«Αιφνιδιαστήκαμε όταν ακούσαμε ότι θα είναι γεμάτο το γήπεδο. Ο κόσμος μας δίνει αυτοπεποίθηση, γιατί δεν έχουμε κάποιο στόχο αυτή τη στιγμή. Όμως προσπαθούμε να τα δίνουμε όλα στα παιχνίδια για την ομάδα μας. Αυτό το βλέπει ο κόσμος και ουσιαστικά ανταμείβει την προσπάθεια μας».
Για την Εθνική ομάδα:
«Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο και ιδιαίτερα μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκαν οι Βόσνιοι, μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Σίγουρα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα το 2-2, γιατί αντιδράσαμε μετά από ένα κακό ξεκίνημα στο παιχνίδι. Μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ και στο πρώτο ημίχρονο και αυτοί οι τέσσερις βαθμοί είναι σημαντικοί. Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα στα προκριματικά και πιστεύω ότι η Εθνική ομάδα μπορεί να πετύχει πολλά. Έχουμε καλό κλίμα, γνωριζόμαστε οι περισσότεροι και όλοι παίζουμε για τον ίδιο σκοπό. Στην Εθνική δεν κοιτάμε τις ομάδες. Θέλουμε να είμαστε καλά και είτε παίζουμε, είτε όχι να κερδίζουμε. Είναι σημαντικό για όλους μας να πηγαίνει καλά η Εθνική και να κάνουμε το επόμενο βήμα, γιατί έχουμε μια ιστορία και είναι άδικο για τους παίκτες που έχει η Εθνική και την ποιότητα που διαθέτουν να είμαστε εκτός κάποιων διοργανώσεων τα τελευταία χρόνια».


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου