Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Νίκη με μεγάλη ανατρόπη για τον Θρύλο! Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1 (πρωτάθλημα)


Νίκη με ανατροπή για τον Ολυμπιακό κόντρα στο παράρτημα του Ιβάν. Οι ερυθρόλευκοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ γύρισαν το παιχνίδι,με mvp τους Μπουχαλάκη και Ποντένσε. Οι Πειραιώτες ήταν αρκετά καλοί στον επιθετικό τομέα,πέτυχαν δύο γκολ με τους Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκη,αλλά αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα στην άμυνα με συνέπεια να δεχτούν ένα φθηνό γκολ,ενώ παραλίγο να δεχτούν και ένα ακόμη γκολ προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά ο Σα απέκρουσε το τετ α τετ του Κουλούρη. Το γκολ για τους Περιστεριώτες πέτυχε ο Κουλούρης στο 30'.
Ο Φιλανδός διαιτητής Γκεστράνιους,δεν έκανε το μεγάλο λάθος,αλλά σε κάποιες φάσεις άφησε το σκληρό παιχνίδι του Ατρόμητου.
Εκπληκτικός για άλλη μια φορά ο κόσμος των ερυθρόλευκων. Σχεδόν 30.000 θεατές βρέθηκαν στο ''Γ. Καραϊσκάκης'' και εμψύχωναν τους παίχτες της ομάδας από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό.
Ο Ατρόμητος είχε την πρώτη φάση στον αγώνα. Πιο συγκεκριμένα στο 2' ο Ουάρντα εκτέλεσε το φάουλ και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σα. Στο 13' ήρθε και η πρώτη φάση για τον Ολυμπιακό,όταν το σουτ του Μασούρα το σταμάτησε εντυπωσιακά ο Μέγιερι. Στο 14' συνεργασία του Μπρούνο με τον Μάντσον,αλλά το σουτ που επιχείρησε,αποκρούστηκε από τον Σα. Στο 18' φάουλ του Ουάρντα μπλόκαρε στο δεξί παραθυράκι της εστίας του ο Σα. Στο 30' γκολ για τον Ατρόμητο. Λάθος του Γκιγιέρμε έξω από την περιοχή,έκλεψε ο Κουλούρης που συνδύαστηκε με τον Μπρούνο,ο οποίος έκανε την σέντρα και ο Κουλούρης με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 37΄σουτ του Ενσικουλού μέσα από την περιοχή,απέκρουσε ο Σα. Στο 40' σουτ του Σισέ έξω από την περιοχή μπλόκαρε εύκολα ο Μέγιερι. Στο 43' εξαιρετική ατομική ενέργεια από τον Ποντένσε αριστερά έξω από την περιοχή, την κατάλληλη στιγμή έκανε τη σέντρα για τον αμαρκάριστο Φορτούνη στο δεύτερο δοκάρι, αλλά εκείνος δεν έκανε καλό κοντρόλ. Στο 45'+2 γύρισμα του Μασούρα,έκοψε τελευταία στιγμή ο Χατζηισαΐας προ του Γκερέρο που ήταν έτοιμος να σκοράρει. Στο 45'+2 ο Ατρόμητος βγαίνει στην κόντρα,ύστερα από λάθος του Μεριά,αλλά ο Σα διώχνει το τετ α τετ του Κουλούρη. Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τον Ατρόμητο μπροστά στο σκορ με 0-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν με δύο αλλαγές και πιο συγκεκριμένα τον Ντίας στην θέση του Μασούρα και τον Χασάν στην θέση του Γκερέρο. Στο 50' ο Ντίας βρήκε ωραία τον Φορτούνη,που σέντραρε και ο Γκιγιέρμε με κεφαλιά ισοφάρισε το παιχνίδι. Στο 53' φάουλ του Φορτούνη η μπάλα πάνω από την εστία του Μέγιερι. Στο 57' ο Χασάν βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ατρόμητου, αλλά ο Μέγιερι έκανε μια ακόμα μεγάλη επέμβαση στη δεξιά του γωνία. Στο 74' μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Ποντένσε έκανε το σουτ,ο Χάσαν έκανε το τακουνάκι,αλλά απέκρουσαν οι αμυντικοί του Ατρόμητου. Στο 75' ήρθε η ανατροπή για τον Ολυμπιακό. Ο Ποντένσε έκανε την σέντρα και ο Μπουχαλάκης σε σουτ στην κίνηση έκανε το 2-1 για τους Πειραιώτες. Στο 81' ο Μπουχαλάκης βρήκε ωραία τον Ποντένσε,εκείνος έκανε το σουτ,αλλά ο Μέγιερι απέκρουσε το σουτ.
Τελικό σκορ 2-1 και επόμενη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Παναιτωλικό εκτός έδρας την Κυριακή.


Η βαθμολογία των παιχτών:

Σα -8
Ομάρ -6
Μεριά -4
Σισέ -7
Κούτρης -6
Γκιγιέρμε -8
Μπουχαλάκης -9
Μασούρας -5
Ποντένσε -9
Φορτούνης -7
Γκερέρο -5

Χασάν -6
Ντίας -7
Καμαρά -

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -7


Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σισέ, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Μασούρας (46’ Χασάν), Φορτούνης (90’+2 Καμαρά), Γκερέρο (46’ Ντίας).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Κιβρακίδης (77’ Μανούσος), Ρισβάνης, Χατζηϊσαΐας, Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Ουάρντα (62’ Καρασαλίδης), Μπρούνο, Ενσικουλού (81’ Μούγιακιτς), Κουλούρης.

Super League 2018-2019 | 26η Αγωνιστική | 31.03.2019
Ολυμπιακός - Ατρόμητος 2-1
Γήπεδο: «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Σκόρερ: 50’ Γκιγιέρμε, 75’ Μπουχαλάκης / 30’ Κουλούρης

Διαιτητής: Ματίας Γκεστράνιους (Φινλανδία)

Βοηθοί: Γιαν Πίτερ Αραβίρτα (Φινλανδία), Μίκο Αλακάρε (Φινλανδία)

Αναπληρωματικός: Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης)

Κίτρινες: 68’ Ελαμπντελαουί / 52’ Μάντσον

Κόκκινες: - / -

Δοκάρια: - / 2’ Ουάρντα



#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου