Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Το ''τάμειο'' είναι μείον κύριε Μαρτίνς! Ολυμπιακός-Λαμία 0-1 (κύπελλο)

ΣΟΚ
Για μια ομάδα και ένα προπονητή το ταμείο γίνεται στο τέλος της σεζόν. Σήμερα ουσιαστικά τελείωσε η σεζόν για τον Ολυμπιακό το αποτέλεσμα είναι μηδέν. Γιατί καλή είναι η ωραία μπάλα και όλοι την ζητάμε,αλλά στο ποδόσφαιρο μετράει πρωτίστως το αποτέλεσμα δηλαδή οι τίτλοι.
Το πρωτάθλημα χάθηκε λόγω ''εξυγίανσης'',αλλά και λόγω της κακής σου απόδοσης σου στην Τούμπα,το κύπελλο χάθηκε από κάποια Λαμία και στην Ευρώπη,η ομάδα αποκλείστηκε από την ανέτοιμη Ντινάμο Κιέβου. Τουτέστιν χάθηκαν τρεις στόχοι μέσα σε ένα μήνα.
Σήμερα η ομάδα έκανε συνολικά 28 τελικές προσπάθειες,οι 19 εκ των οποίων στην εστία του  Σαράνοφ, ο οποίος έκανε την καλύτερη εμφάνιση της καριερας του.
Οι ερυθρόλευκοι έχασαν επίσης πέναλτι με τον Φορτούνη στο 85',το οποίο απέκρουσε ο Σαράνοφ.
Ο Κομίνης από την πλεύρα του έδειξε την ''εξυγιαντική'' διάθεση του,καθώς δεν έδωσε άλλα δύο πέναλτι υπέρ των Πειραιωτών και πιο συγκεκριμένα στο 62' σε χέρι του Πλιάτσικα,αλλά και στο 89' σε τραβήγματα εντός περιόχης σε Μιράντα και Νάτχο.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε,στην μία μόλις τελική της Λαμίας στο παιχνίδι στο 52' με σκόρερ του Τομάς. Ο Σκόνδρας έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Επστάιν που ήταν αφύλαχτος έκανε σουτ στην κίνηση, ο Σισέ άφησε αμαρκάριστο τον Τομάς, ο οποίος από κοντά με προβολή έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα του Λοντίγκιν.
Τελικό σκορ 0-1 και επόμενη αναμέτρηση για τους ερυθρόλευκους είναι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη την ερχόμενη Δεύτερα.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Λοντίγκιν -0
Κούτρης -0
Μιράντα -0
Σισέ -0
Ταιμίκας -0
Γκιγιέρμε -0
Μπουχαλάκης -0
Γκερέρο -0
Μασούρας -0
Νάτχο -0
Σολδάνο -0

Φορτούνης -0
Ποντένσε -0
Χασάν -0

Προπονητής:

Πέδρο Μαρτίνς -0



Γήπεδο: "Γ. Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Ράινχαρντ Μπούξμπαουμ (Αν. Αττικής)
4ος: Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Λοντίγκιν, Κούτρης, Σισέ, Μιράντα, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης (56' Φορτούνης), Νάτχο, Μασούρας, Γκερέρο (56' Ποντένσε), Σολδάνο (66' Χασάν).
ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ, Ασίγκμπα, Καρυπίδη, Πλιάτσικα, Σκόνδρα, Μπεχαράνο (80' Βασιλαντωνόπουλος), Μπλάζιτς (67' Μπουλούλης), Ασούμπρε (58' Ρόμανιτς), Τομάς, Επστάιν, Καραμάνος
Γκολ: 52' Τομάς
 Κάρτες: 39' Μπουχαλάκης



#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου