Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Όλη η ''εξυγίανση'' σε μια φωτογραφία! Θαυμάστε τους!

Όλη η «εξυγίανση» (εντάξει, όχι όλη) σε φωτογραφία ντοκουμέντο!
Μια πολύ ωραία φωτογραφία είχαμε στην χθεσινή αναμέτρηση της εθνική μας με το Λιχτενστάιν. Μια φωτογραφία που αποδεικνύει τελικά ποιος κρύβεται πίσω από αυτήν ''εξυγίανση'' που ζούμε τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο.
Στην εν λόγω φωτογραφία-ντοκουμέντο βλέπουμε τον γενικό γραμματέα της UEFA, Θόδωρο Θεοδωρίδης μαζί με τον Ευάγγελο Γραμμένο. Και στη μέση δύο δικά τους παιδιά τον Κώστα Βρακά (ΕΠΣ Ηπείρου) και τον Παναγιώτη Διακοφώτη (ΕΠΣ Δωδεκανήσου).
Να θυμίσουμε ότι Βράκας ήταν ο παρατηρητής του αγώνα κύπελλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ,όπου ο κύριος αυτός είχε καταγγείλει επίθεση του Μοντεστό εις βάρος του,αλλά εντελώς τυχαία (;) δεν είχε δει τους οπαδούς της ΑΕΚ που είχαν εισβάλλει στο γήπεδο πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Και φυσικά εντελώς τυχαία πάντα, ο γιος του έπαιζε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.
Ο Διακοφώτης από την άλλη ήταν ο παρατηρητής στον τελικό στο Βόλο.  Τότε που οι οπαδοί ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έπαιζαν ξύλο με τις ώρες, βγάζοντας και μαχαίρια, και ο ίδιος έγραψε πως δεν πρέπει να τιμωρηθούν οι ομάδες επειδή άργησαν να φτάσουν στο γήπεδο! 
Θαυμάστε τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου