Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Καραπαπάς:«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει καμία σχέση με τα δημοσιεύματα που στόχο έχουν τη διχόνοια»



Ξεκάθαρη απάντηση έδωσε ο Κώστας Καραπαπάς στα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών που ήθελαν την ΠΑΕ Ολυμπιακός να βρίσκεται σε κόντρα με τον Σωκράτη Κόκκαλη λόγω της συμφωνίας  ΟΠΑΠ-Ιντρακόμ.
Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε ότι τα άρθρα που υβρίζουν τον πρώην ηγέτη της ομάδας δεν έχουν σχέση με την ΠΑΕ.


Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά:

«Επειδή η ξεφτίλα του σάιτ του Ιβάν Σαββίδη (sdna) δεν έχει όρια και τα γιουσουφάκια του είναι πάντα μέσα στην ονείρωξη και βλέπουν εμφυλίους και την σατανική επικοινωνιακή πολιτική πίσω απο όλα, να ΤΟΝΙΣΩ-ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ κάτι: Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ούτε έχει σχέση ούτε θέλει να έχει σχέση με δημοσιεύματα που αφορούν την συμφωνία ΟΠΑΠ-Ιντρακόμ. Και το να λέτε ότι στοχοποιεί η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τον Σωκράτη Κόκκαλη είναι απλώς ένα ακόμα βρωμερό σας δημοσίευμα που θέλει να δημιουργήσει διχόνοια στον κόσμο μας. Ο καθένας μπορεί να έχει όποια άποψη θέλει για οποιαδήποτε συμφωνία. Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ όμως, το ξαναλέω ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ δεν έχει με τα δημοσιεύματα αυτά.

ΥΓ.: Μήπως ρε καθυστερημένοι είχαμε πει εμείς στην ιστοσελίδα που υποννοείτε να κάνει σκληρή κριτική στον Βαγγέλη Μαρινάκη μόλις προχθές;

ΥΓ.2: Μήπως θέλετε να πείτε εσείς, στις οπαδικές σελίδες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ τι θα γράφουν;»


#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου