Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Νίκη και μισή πρόκριση για τον Θρύλο! Πλατανιάς-Ολυμπιακός 0-2 (κύπελλο)


Ο Ολυμπιακός δίχως να εντυπωσιάσει επικράτησε με 0-2 του Πλατανιά για την φάση των ''16'' του κυπέλλου και ουσιαστικά πέρασε στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Σκόρερ του Ολυμπιακού οι Μποτία και Καρίμ στο 57' και 78',αντίστοιχα. Αρκετά λάθη από τον διαιτητή Κατσικογιάννη που δεν έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Τζούρτζεβιτς από τον Κοροβέση στο 12'.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τους Χουτεσιώτη κάτω από τα δοκάρια,στο κέντρο της άμυνας ξεκίνησαν οι Ένγκελς και Μποτία,ενώ στα πλάγια της άμυνας ξεκίνησαν οι Φιγκέιρας και Νικολάου. Στα χαφ ήταν οι Ζιλέ,Μάρτινς,στα πλάγια ξεκίνησαν στην αρχική ενδεκάδα Ανδρούτσος και  Πάρντο,με τον Μάριν να κινείται πίσω από τον επιθετικό,με τον Τζούρτζεβιτς να είναι στην κορυφή της επίθεσης.
Δεν είχαμε πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο για τις δύο ομάδες και η μόνη καλή στιγμή του Θρύλου για το πρώτο ημίχρονο ήταν στο 27΄μετά από προσωπική ενέργεια του Πάρντο από δεξιά, και όταν έκανε την συρτή σέντρα ο Τζούρτζεβιτς ήταν μακριά και δεν πρόλαβε την μπάλα. Αντίθετα ο Πλατανιάς είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Ενσικουλού στο 40',όταν και έδιωξε ο Χουτεσιώτης. Σκορ ημιχρόνου 0-0 για τις δύο ομάδες.
Η λύση για τους Πειραιώτες ήρθε από μια στημένη φάση. Ο Μάριν εκτέλεσε κόρνερ στο 57', ο Ένγκελς πήρε την κεφαλιά και ο Μποτία με ένα καταπληκτικό εναέριο γυριστό σουτ έκανε το 1-0. Γύρισμα του Φιγκέιρας από δεξιά, εντυπωσιακό βολ πλανέ του Τζούρτζεβιτς, ο Κοκκαλάς έσωσε και ο Ανσαριφάρντ στην επαναφορά πλάσαρε εξ επαφής για το 0-2 στο 78'. Ενώ στο 84' ο Ουές είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους.
Τελικό 0-2 για τον Ολυμπιακό που ολοκληρώνει με νίκη τις υποχρεώσεις του για το 2017 και επιπλέον έκανε το μεγάλο βήμα για πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Χουτεσιώτης -7
Φιγκέιρας -6
Μποτία -8
Ένγκελς -6
Νικολάου -6
Ζιλέ -5
Μάρτινς -6
Πάρντο -5
Ανδρόυτσος -5
Μάριν -6
Τζούρτζεβιτς -6

Ανσαριφάρντ -8
Ταχτσίδης -
Βούκοβιτς -

Προπονητής:

Τάκης Λεμονής -7

Γήπεδο: Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων
Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (ΕΠΣ Ηπείρου)
Βοηθοί: Βασίλειος Νικολακάκης (ΕΠΣ Λασιθίου), Εμμανουήλ Βλάσσης (ΕΠΣ Λασιθίου)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Μανουέλ Ρόκα): Κοκκαλάς, Ουές, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Βάντερσον, Δημούτσος, Αγγελόπουλος (82' Ζίκο), Ενσικουλού, Κοροβέσης, Γκζέλτσακ (54' Μπούντνικ), Παπανικολάου (77' Πατράλης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Χουτεσιώτης, Φιγκέιρας, Μποτία, Ένχελς (84' Βούκοβιτς), Νικολάου, Ζιλέ, Μαρτίνς, Πάρντο (66' Ανσαριφάρντ), Ανδρούτσος, Μάριν (85' Ταχτσίδης), Τζούρτζεβιτς.

Γκολ: - / 57' Μποτία, 78' Ανσαριφάρντ

Κάρτες: 34' Καρυπίδης, 69' Αγγελόπουλος, 72' Ουές, 80' Κοροβέσης, 87' Ζίκο, 90+2' Μπούντνικ / 6' Φιγκέιρας


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου