Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Το βαρέλι δεν έχει πάτο στον ΠΑΟ! 4 μπαλάκια φάγανε από την ομάδα του Τεννέ!


Το βαρέλι δεν έχει πάτο στον διαλυμένο ΠΑΟ. Οι πράσινοι έχασαν 4-1 από την Λαμία του Μπάμπη Τεννέ και είναι με το ενάμιση πόδι εκτός των προημιτελικών του κυπέλλου.
Η μεγαλύτερη όμως ξεφτίλα των πρασίνων είναι το γεγονός ότι οι πράσινοι δια του Ουζουνίδη,αντί να τα βάλουν με τα χάλια της ομάδας τους,τα έβαλαν με τον διαιτητή που ξεκίνησε τον αγώνα και ενώ είχε χιονόπτωση.
Το δρόμο για τη θριαμβευτική νίκη της Λαμίας άνοιξε στο 5' ο Πίτι, με τον Παντελιάδη στο 42' να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι… ξαναχτύπησαν για δεύτερη φορά με τον Πιτί και έκαναν το 3-0! Στο 82' ο Παναθηναϊκός μείωσε με τον Μολίνς, αλλά η Λαμία στο 90΄ πέτυχε και τέταρτο γκολ με τον Μπλάζιτς.

Γήπεδο: Δημοτικό γήπεδο Λαμίας
Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Α. Μειντάνας (Αχαϊας), Γ. Πασχάλης (Ηπείρου)
4ος: Ευάγγελος Γρατσάνης

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Παντελιάδης, Αναστασόπουλος (70' Μπλάζιτς), Κουκόλης, Ασίγκμπα, Όμο, Καραγιάννης (56' Μπουλούλης), Πίτι, Βουό (87' Πατσαρούχας), Βασιλαντωνόπουλος, Τσούκαλος.
Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης (46' Δώνης), Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Αλτμαν (69' Μουνιέ), Πίσπας (46' Μολίνς).
Γκολ: 5' Πίτι, 42' Παντελιάδης, 46' Πίτι, 90' Μπλάζιτς/82' Μολίνς
Κίτρινες: 90' Τσούκα 45' Διούδης, 86' Τζανδάρης

Κόκκινες: 

ΥΓ. Σήμερα στο γήπεδο βρέθηκαν και αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟ,όπως χθες είχαν βρεθεί οπαδοί της ΑΕΚ στο Αγρίνιο,όπως αντίστοιχα παρευρέθηκαν και οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Ατρομήτου σε Τρίκαλα και Τρίπολη. Τελικά ο ''κύριος'' Βασιλειάδης μόνο στους οπαδούς του Ολυμπιακού απαγορεύει τις μετακινήσεις των οπαδών;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου