Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Ο έλεγχος των δανεικών του Ολυμπιακού!

Αποτέλεσμα εικόνας για ολυμπιακος
Ο Ολυμπιακός και την φετινή σεζόν έχει παραχωρήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές ως δανεικούς,τόσο στην Ελλάδα,όσο και στο εξωτερικό.  Οι ερυθρόλευκοι έχουν παραχωρήσει συνολικά 22 ποδοσφαιριστές ως δανεικούς σε άλλες ομάδες.  Οι 12 παίχτες παραχωρήθηκαν σε ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος,εκ των οποίων οι 9 στην ομάδα του Κισσαμικού και οι άλλοι τρεις σε τρεις διαφορετικές ομάδες της σούπερ λιγκ.  Σε ομάδες του εξωτερικού παραχωρήθηκαν οι υπόλοιποι δέκα. Το KOKKINO DNA σας παρουσιάζει -με στοιχεία από το transfermarkt- το πίνακα με τις συμμετοχές,τα γκολ και τις ασίστ των ποδοσφαιριστών που έχουν παραχωρηθεί ως δανεικοί για την φετινή περίοδο. Τα στοιχεία αυτά αφορούν τις συμμετοχές τόσο στα πρωταθλήματα και στα κύπελλα,αλλά και στην Ευρώπη.

ΠΑΙΧΤΗΣ
ΟΜΑΔΑ
ΘΕΣΗ
ΓΚΟΛ
ΑΣΙΣΤ
Συμμετοχές
Λεπτά Συμμ.
Σιώπης
Πανιώνιος
Αμυντικό χαφ
  -
 -
 15
994
Τόλι
Κισσαμικός
Στόπερ
  -
 -
 9
810
Σάλιακας
Κισσαμικός
Δεξί μπακ
  1
 -
 6
391
Ξύδας
Κισσαμικός
Επιθετικός
  5
 -
 8
624
Μεγαρίτης
Κισσαμικός
Μέσος
  -
 -
 3
194
Μανθάτης
ΠΑΣ Γιάννινα
Δεξί εξτρέμ
  -
 1
 17
976
Βιάνα
Μπράγκα
Στόπερ
  3
 1
 14
1260
Βέργος
Βάσας
Επιθετικός
  1
 1
 6
 321
Καραμάνος
Ρίο Άβε
Επιθετικός
  -
 1
10
 432
Μαρτίνεζ
Απόλλων Λεμεσού
Μεσοεπιθετικός
  4
 1
14
 699
Λάτσι
Αζαξιό
Μέσος
  2
 -
14
 476
Ελιονούσι
Καραμπάγκ
Αριστερό εξτρέμ
  -
-
 7
 370
Γιαννιώτας
Βαγιαδολίδ
Δεξί εξτέμ
 3
2
 13
 446
Ρισβάνης
Ατρόμητος
Στόπερ
 -
-
 16
1368
Λαϊφης
Σταντάρ Λιέγης
Στόπερ
 -
1
 23
2070
Τσιμίκας
Βίλεμ
Αριστερό μπακ
 2
3
 20
1739
Γούτας
Σιντ-Τρουίντεν
Στόπερ
 2
-
 13
1110
Παντελάκης
Κισσαμικός
Στόπερ
 1
-
 8
693
Τασιούλης
Κισσαμικός
Μεσοεπιθετικός
 -
-
 3
116
Φουάσης
Κισσαμικός
Αριστερό μπακ
 -
-
 1
 65

Όπως βλέπουμε στο παραπάνω πίνακα οι βασικοί και αναντικατάστατοι στις ομάδες τους είναι οι Σιώπης,Μανθάτης,Ρισβάνης,Τσιμίκας,Βιάνα,Γούτας,ενώ ο Λαϊφης δεν έχει χάσει ούτε λεπτό συμμετοχής με την ομάδα της Σταντάρ Λιέγης. Από εκεί και έπειτα αρκετό χρόνο συμμετοχής έχουν πάρει και οι Τόλι,Παντελάκης,Ξύδας,Μαρτίνεζ στις ομάδες που έχουν δοθεί δανεικοί.
Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Βιάνα και ο Τσιμίκας είναι οι ευχάριστες εκπλήξεις και δείχνουν ότι μπορούν να προσφέρουν στο μέλλον και ειδικά ο δεύτερος.  Θετικές εντυπώσεις έχει αφήσει και ο Μαρτίνεζ με 4 γκολ και 1 ασίστ μέχρι στιγμής με την ομάδα του Απόλλωνα Λεμεσού και φυσικά μην ξεχνάμε τον Ρισβάνη που έχει ηγετικό ρόλο στην άμυνα του Ατρόμητου. 
Τον Λαίφη δεν τον προσθέτουμε στις εκπλήξεις,διότι από πέρσι είχε δείξει τα καλά του στοιχεία,στην ομάδα της Σταντάρ.
Όσον αφορά τον Γιαννιώτα ο παίχτης είχε ξεκινήσει ιδανικά με την ομάδα της Βαγιαδολίδ έχοντας τρία τέρματα και δύο ασίστ,αλλά είναι απορίας άξιον γιατί από τις 28/11 δεν έχει παίξει ούτε λεπτό με την ομάδα της Βαγιαδολίδ. Σίγουρα μια τέτοια εξέλιξη δεν είναι θετική για τον παίχτη.
Από την άλλη ο Ελιονούσι δεν δείχνει να έχει προσαρμοστεί στο Αζερμπαϊτζάν και στην Κάραμπαγκ έχοντας μόλις 7 συμμετοχές,χωρίς γκολ και ασίστ.  
Τώρα όσον αφορά τον Μανθάτη έχει μπόλικο χρόνο με τον ΠΑΣ Γιάννινα,αλλά θα μπορούσε να είχε προσφέρει περισσότερα στο αγωνιστικό κομμάτι,από την μία ασίστ. Μακάρι να ανέβει στην συνέχεια.
Να τονίσουμε επίσης ότι ο Λαϊφης έχει δοθεί δανεικός στην βελγική Σταντάρ Λιέγης από την περσινή σεζόν.
Στο παραπάνω πίνακα εξαιρέθηκαν και ο Γαβαλάς με τον Καραγεώργη,καθώς δεν έχουν ακόμα λεπτά συμμετοχής με τον Κισσαμικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου