Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Στον Θρύλο ο Χατζισαφί!

Έκλεισε στον Ολυμπιακό ο Χατζισαφί
Παίχτης του Ολυμπιακού είναι ο Εσχάν Χατζισαφί. Ο διεθνής Ιρανός αριστερός μπακ τα βρήκε σε όλα με τους Πειραιώτες και αναμένονται από εβδομάδα να πέσουν και οι υπογραφές.
Οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων έτρεξαν τη συγκεκριμένη υπόθεση τις τελευταίες ημέρες και μέχρι την Παρασκευή απέμεναν μονάχα κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal με των Πανιώνιο. Πλέον, αυτές φαίνεται πως διευθετήθηκαν και ο Ιρανός αριστερός μπακ πρέπει να θεωρείται ουσιαστικά παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας!
Ο Χατζισαφί έχει κάνει μια εξαιρετική χρονιά με τον Πανιώνιο στον οποίο μετράει 20 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο,όπου έχει πετύχει δύο γκολ και έχει τρεις ασίστ.
Για τον Χατζισαφί ενδιαφέρον είχε δείξει και ο παοκ,αλλά ο Ιρανός προτίμησε τους ερυθρόλευκους και ένας από τους λόγους ήταν το γεγονός ότι εκεί βρίσκεται και ο συμπατριώτης του Ανσαριφάρντ.
Να σημειωθεί ότι στην παρούσα φάση οι Πειραιώτες έχουν κλειστές όλες τις θέσεις ξένων στο ρόστερ τους, οπότε μοιραία αναμένονται άμεσα και οι πρώτες αποδεσμεύσεις,με τον Εμενίκε να είναι λογικά το φαβορί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου