Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Σε ποιες θέσεις θα κινηθεί ο Ολυμπιακός την χειμερινή μεταγραφική περίοδο!

Αποτέλεσμα εικόνας για χατζισαφι
Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος για την σεζόν 2017-2018 τελείωσε.  Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν και ανέβηκαν στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος,έχοντας ένα σερί 6-0. Οι Πειραιώτες μπορεί να αναδείχθηκαν πρωταθλητές χειμώνα,αλλά θα ενισχυθούν περαιτέρω τον Γενάρη και πολλοί παίχτες της ομάδας θα φύγουν από τον Ολυμπιακό. Μέχρι στιγμής οι σίγουροι για αποχώρηση είναι οι Μίλιτς,Καρσελά,Καπίνο,Ζντίελαρ,καθώς και ο Μπεν. Πολύ πιθανό είναι τον ίδιο δρόμο να ακολουθήσει και ο Εμενίκε,ενώ κοντά στην πόρτα της εξόδου είναι και ο Σεμπά με τον Βούκοβιτς.
Ο Ολυμπιακός σε αυτήν την χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα κινηθεί για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ,που θα πλαισιώνει τον Κούτρη. Το όνομα που ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες είναι του Χατζισαφί και όπως λένε οι πληροφορίες οι ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει με την πλευρά του παίχτη. Ενώ υπάρχει πάντα στο προσκήνιο και το όνομα του Ρουμάνου Κριστιάν Γκανέα που αγωνίζεται στην Βιτόρουλ.
Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι οι Πειραιώτες θα κινηθούν για δύο εξτρέμ,αν ισχύει αυτό το σενάριο τότε ένας εκ των Σεμπά ή Πάρντο θα δουν την πόρτα της εξόδου,ενώ είναι πολύ πιθανό να φύγουν και οι δύο. 
Ο Ολυμπιακός θα δώσει μεγάλη μάχη για τον Μιραλάς,αλλά η περίπτωση του είναι αρκετά δύσκολη και τίποτα δεν είναι πιθανό. Για την απόκτηση του Βέλγου επιθετικού εκτός από την Γουέστ Χαμ,ενδιαφέρον έχει παρουσιάσει και η Γαλατασαράι. Το καλό είναι η επιθυμία του παίχτη να γυρίσει στο λιμάνι,αλλά όλα θα εξαρτηθούν και από τις απαιτήσεις της Έβερτον.
Όσον αφορά τον Οφόε. Ο Βέλγος μέσος έχει τάσεις φυγής,αλλά ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να τον αφήσει ελεύθερο,αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά. Οι ομάδες που τον ζητάνε είναι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η Πόρτο.
Σε ότι αφορά την επίθεση πολλά σενάρια έχουν ακουστεί από τον Βέλλιο ως τον Ταβάμπα. Ο Ταβάμπα έχει κάνει μια πολύ καλή σεζόν με την Παρτιζάν και οι Πειραιώτες -σύμφωνα με τα ρεπορτάζ- θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Πάντως ο τεχνικός διευθυντής της Παρτιζάν σε συνέντευξη του,στο SPORT24 παραδέχθηκε ότι ο Ταβάμπα θα αποτελέσει παρελθόν,αλλά δεν ανέφερε πουθενά το όνομα του Ολυμπιακού.
Έτσι έχουν τα πράγματα για τον Ολυμπιακό και θα έχουν ενδιαφέρουν οι αφίξεις και οι αναχωρήσεις του Ιανουαρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου