Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Πρωταθλητής χειμώνα ο Θρύλος!Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννενα 1-0 (πρωτάθλημα)


Ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννενα 1-0 στο ''Γεώργιος Καραϊσκάκης'' και αναδείχθηκε πρωταθλητής χειμώνα για την σεζόν 2017-2018. Σκόρερ του Θρύλου ο Μάριν στο 62'.Τραγική η διαιτησία του Τζήλου και των βοηθών του. Ο βοηθός Γκάγκας δεν μέτρησε κανονικό γκολ του Ανσαριφάρντ στο 72' και ενώ η μπάλα είχε περάσει όλη την γραμμή. Ενώ ο Τζήλος δεν απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Λίλα στο 64' για μαρκάρισμα στον Μάριν. Επιπλέον στο 5' θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι όταν και μετά από κόρνερ ο Μπέριος ρίχνει τον Ρομαό στο έδαφος και ο Μαυροπάνος παραλίγο να βγάλει την μπλούζα του Σισέ. Πραγματικά αηδιαστική η διαιτησία του Λαρισαίου ρέφερι -είναι ο ίδιος που είχε δώσει το πέναλτι,εκτός περιοχής,στον αγώνα Λαμία-ΑΕΚ-.
Επί της ουσίας ο Ολυμπιακός κόντρα σε όλους και σε όλα είναι ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας,κατακτάει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα και πάει άνετα και ωραία στην διακοπή του πρωταθλήματος.
Στο 4' ο Γιαννίκογλου έδιωξε με εντυπωσιακό τρόπο την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, στην πρώτη απειλητική φάση του Ολυμπιακού στο ματς. Στο 29' από έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Μάριν, ο Φορτούνης από αριστερά γύρισε στον Ανσαριφάρντ που δεν μπόρεσε να φτάσει με προβολή στην μπάλα και να απειλήσει με γκολ την εστία του ΠΑΣ. Τέλος πρώτου ημιχρόνου 0-0 για τις δύο ομάδες.
Δεύτερο ημίχρονο και ο Ολυμπιακός χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Ανσαριφάρντ στο 49',ύστερα από εξαιρετική μπαλιά του Οφόε. Τελικά το γκολ ήρθε για τους Πειραιώτες στο 63' με τον Μάριν. Ο Μάριν πήρε την μπάλα, έπειτα από κλέψιμο της κατοχής από τον Σισέ, δοκίμασε το δυνατό σουτ εκτός περιοχής, ο Γιαννίκογλου δεν μπόρεσε να αντιδράσει και… 1-0! Στο 68' ο Καρίμ έφτασε κοντά στο 2-0,αλλά το σουτ πέρασε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.  Στο 73' ο Ανσαριφάρντ πέτυχε γκολ, αλλά ο βοηθός Γκάγκας τού στέρησε το γκολ και ενώ η μπάλα είχε περάσει την γραμμή του τέρματος. Στο 84' ο Σισέ έπιασε την κεφαλιά,αλλά ο Γιαννίκογλου απέκρουσε.
Τελικό σκορ 1-0 και ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής χειμώνα. Επόμενη αναμέτρηση για τους ερυθρόλευκους με τον Πλατανιά την Τετάρτη για το κύπελλο.

Το γκολ που δεν μέτρησε για τον Ολυμπιακό. ''Εξυγιαντές'' δεν βρέχει σας φτύνουν.

Η βαθμολογία των παιχτών:

Προτό -8
Ομάρ -7
Κούτρης -7
Σισέ -8
Ένγκελς -7
Ρομαό -7
Ταχτσίδης -5
Οφόε -8
Φορτούνης -7
Μάριν -9
Καρίμ -8

Πάρντο -6
Τζούρτζεβιτς -6

Προπονητής:

Τάκης Λεμονής -8


Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης
Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (ΕΠΣ Λάρισας)
Βοηθοί: Χρυσούλα Κουρομπύλια (ΕΠΣ Δ. Αττικής), Δημήτριος Γκάγκας (ΕΠΣ Λάρισας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ελαμπντελαουί, Ένχελς, Σισέ (88' Ζιλέ), Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης (56' Πάρντο), Οτζίτζα Οφόε, Μάριν, Φορτούνης, Ανσαριφάρντ (74' Τζούρτζεβιτς).
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας (84' Βιντάλ), Μαυροπάνος, Μπέριος, Μπουκουβάλας, Λίλα, Γιάκος, Μανθάτης (88' Νικολιάς), Χαλκιαδάκης (79' Μπετρά), Κόντε.

Γκολ: 63' Μάριν / -

Κάρτες: 10' Ταχτσίδης, 40' Σισέ, 75' Ρομαό / 10' Μπέριος, 45' Λίλα, 64' Κόντε, 82' Μπουκουβάλας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου