Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Από μικροί στις πεντάρες! ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-5 (Κ17)

Πεντάρα στην ΑΕΚ οι Εφηβοι του Θρύλου
Από μικροί στις πεντάρες οι έφηβοι του Θρύλου!Για την 14η αγωνιστική η Κ17 του Ολυμπιακού επικράτησε της αντίστοιχης ΑΕΚ με 0-5 στο Γαλάτσι και απέδειξαν από αυτήν κιόλας την ηλικία ποιος θα είναι το αφεντικό στο πρωτάθλημα. Σκόρερ του Θρύλου οι Γλυνός(2),Μπουλάρι,Φέκκας,Γεωργαντής. Ενώ δύο ασίστ στο παιχνίδι είχε ο εξαιρετικός ο Μαρτίνης.
Η ομάδα του Τάσου Θέου «καθάρισε» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο αφού πέτυχε τρία γκολ ενώ είχε και δοκάρι. Το 1-0 σημείωσε στο 4' με σουτ o Γλυνός μετά από ασίστ του Μαρτίνη. Στο 17' ο Μαρτίνης είχε δοκάρι. Στο 23' ο Μαρτίνης εκτελεί κόρνερ και ο Μπουλάρι με κεφαλιά  στέλνει με  τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Στο 42' ο Ολυμπιακός σημειώνει και 3ο γκολ. Μετά από τακουνάκι του Φέκκα ο Γλυνός στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 77' ο Φέκκας με κοντινό σουτ έγραψε το 4-0 ενώ στο 78′ ο Γεωργαντής έγραψε το τελικό 5-0 μετά από ασίστ του Φέκκα.

ΑΕΚ: Αντωνόπουλος, Ποζατζίδης, Λαζαρίδης (59’ Πλουμάτος), Αρβανίτης, Καραβίδας, Αυγέρης (46’ Γεωργιόπουλος), Σταμάτης, Πετούσης (59’ Πανταζέλος), Πατρινός, Μπιλικαϊδης, Τσάνης (46’ Κάτσικας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραργύρης, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης (78’ Μπαλωμένος), Γκοτζαμανίδης, Τασιάς, Γλυνός (62’ Νικόλης), Τσακίρης (71’ Κοτσιανούλης), Ράμα, Μπουλάρι (67’ Γεωργαντής), Φέκκας, Μουγιός (78’ Τσέργας).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου