Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Ισονομία τέλος! Μόνο στους παοκτσήδες επιτρέπονται οι μετακινήσεις!

Τους ΠΑΟΚτζήδες και τα μάτια σου Βασιλειάδη!
Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις της κυβέρνησης των συριζανελ,σε όλα τα επίπεδα. Αυτήν την φορά ο πρώην ''ολυμπιακάρας'' -κατά δήλωση του- υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης απαγόρευψε με απόλυτα φασιστικό και αυταρχικό τρόπο την μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο ακόμα και την μεμονωμένη. 
Βέβαια οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν δικαίωμα να μετακινούνται ελεύθερα σε όλη την Ελλάδα,ακόμα και οργανωμένα. Εκεί βλέπεται ο κύριος Βασιλειάδης και η παρέα του δεν έχουν πρόβλημα,είπαμε ισονομία τέλος στο καιρό της ''εξυγίανσης''.

 Χαρακτηριστικά η απόφαση του κ. Βασιλειάδη «...απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 09-12-2017 και ώρα 19:30, στο γήπεδο Παναιτωλικού, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Για όσους έχουν κοντή μνήμη, καλό θα είναι να τους τη φρεσκάρουμε:
* Την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, περίπου 600 οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν βρεθεί ΚΑΝΟΝΙΚΑ στη Λιβαδειά και είχαν παρακολουθήσει από τις εξέδρες του γηπέδου την αναμέτρηση της ομάδας τους με τον Λεβαδειακό.
* Την 12η αγωνιστική, 400 οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν ΚΑΝΟΝΙΚΑ στη Νέα Σμύρνη και παρακολούθησαν από τις εξέδρες του γηπέδου την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο! Γήπεδο στο οποίο δεν επετρέπη η παρουσία οπαδών του Ολυμπιακού. Οι ΠΑΟΚτζήδες ήρθαν στην Αθήνα οργανωμένα.
* Την 13η αγωνιστική, πάνω από 2000 οπαδοί -μεμενωμένα- του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στα Πηγάδια,στον αγώνα Ξάνθη-ΠΑΟΚ.


Ένα είναι βέβαιο ότι θα βρείτε μπροστά σας τον κόσμο του Ολυμπιακού!



#‎Κόκκινο_DNA‬
#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου