Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Ακάθεκτος και στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός! Ολυμπιακός-Παρτιζάν 16-8 (πόλο αντρών,Champions League)

Ασταμάτητος ο Θρύλος!
Μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση για την ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού που επικράτησε με 16-8 της Παρτιζάν για την 4η αγωνιστική του Champions League και συνεχίζει αήττητη την ευρωπαϊκή της πορεία. Απόλυτοι κυρίαρχοι στην πισίνα του Παπαστράτειου κολυμβητηρίου οι «ερυθρόλευκοι» δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της ανωτερότητας τους και για ακόμα ένα παιχνίδι έδειξαν ότι είναι ομάδα για πολύ μεγάλα πράγματα και τη φετινή χρονιά.

Κυρίαρχος από την αρχή

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στον αγώνα, έκανε ένα εκρηκτικό ξεκίνημα και προηγήθηκε με 3-1 στα μισά του πρώτου οκταλέπτου με γκολ των Μπούσλιε, Φουντούλη και Μυλωνάκη, που έφυγε στην κόντρα και σκόραρε μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα της Παρτιζάν, μετά την αποτελεσματική άμυνα του Μουρίκη πάνω στους Σέρβους. Ο Αλέξανδρος Γούνας με άπιαστο σουτ από την περιφέρεια διαμόρφωσε το 4-1, την ίδια ώρα που ο Πάβιτς είχε κατεβάσει ρολά, σταματώντας κάθε επιθετική προσπάθεια των αντιπάλων. Η διαφορά ανέβηκε στα τέσσερα γκολ με σκόρερ των Νικολαϊδη από τη θέση του φουνταριστού για το 5-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου οκταλέπτου.

Με όπλο την άμυνα

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την αποτελεσματική του άμυνα πάνω στους Σέρβους κρατώντας τους στα δυο γκολ στο δεύτερο οκτάλεπτο και με το επιμέρους 4-2 έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενος με 9-3. Εκπληκτικό σε έμπνευση και εκτέλεση το 8-2 για τον Ολυμπιακό με τον Γενηδουνιά να δίνει την ασίστ στον Ομπράντοβιτς ο οποίος σηκώθηκε απέναντι σε τρεις αντιπάλους και σκόραρε για το Θρύλο.

Σφράγισε την νίκη

Ο ρυθμός του παιχνιδιού άνοιξε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό να διατηρεί προβάδισμα πέντε γκολ (12-7 το τρίτο οκτάλεπτο) και να μην απειλείται ουσιαστικά σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Το τελικό 16-8 ήρθε φυσιολογικά και διατηρεί τον Θρύλο μόνο πρώτο και αήττητο στην κορυφή του Α ομίλου του Champions League. Πρώτοι σκόρερ του Ολυμπιακού και του αγώνα οι Γιάννης Φουντούλης και Αλέξανδρος Γούνας που πέτυχαν από τρία γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 4-2, 3-4, 4-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 2, Δελακάς, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 3, Νικολαΐδης 2, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 2, Γούνας 3, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 1, Γαλανόπουλος

Παρτιζάν (Κίριτς): Ριστίσεβιτς, Κασούμ, Γιάνκοβιτς Φ., Λούκιτς, Λάζιτς 1, Τόμιτς 2, Γιάνκοβιτς Μ.1, Αντρέλιεβιτς 1, Μανόλιοβιτς 1, Ραντάνοβιτς, Ράντονσιτς 2, Αξεντίγιεβιτς, Μπελοπάβλοβιτς

Δηλώσεις

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Το σημαντικό για εμάς είναι ότι κάναμε μια ακόμα νίκη. Στην έδρα μας θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Για πολλούς ήταν αναμενόμενη η νίκη επί της Παρτιζάν, απέναντι σε μια νεανική ομάδα, αλλά μην ξεχνάμε ότι προέρχεται από μια μεγάλη σχολή και είναι πάντα επικίνδυνη. Κάναμε και πάλι ένα δυνατό και εκρηκτικό ξεκίνημα και με το 5-1 είχαμε το περιθώριο να ελέγχουμε το παιχνίδι, τον ρυθμό και να καταφέρουμε να έχουμε ευρύ σκορ».

Ο Γιάννης Φουντούλης δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο γνωρίζαμε ότι θα το καθορίσει η δική μας απόδοση, καθώς η Παρτιζάν είναι μια νεανική ομάδα, που βρίσκεται σε στάδιο ανανέωσης. Εμάς στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας. Έχουμε ήδη πάρει τέσσερις βαθμούς εκτός έδρας και είμαστε στο σημείο που θέλουμε. Είμαστε ακόμα στην αρχή και δεν μπορούμε να προδικάσουμε τίποτα. Το θετικό είναι ότι δείχνουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο στην αρχή της χρονιάς, οπότε θεωρώ ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Μένουν ακόμα δέκα παιχνίδια στον όμιλο ώστε να φτάσουμε στην πρόκριση».


Πηγή: osfp.gr


#‎Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου