Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Ξέρει να γυρίζει τα παιχνίδια! Ολυμπιακός Απόλλων 3-1 (πρωτάθλημα)

Αφού ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να διορθώσει την άμυνά του και δέχεται σε ΚΑΘΕ ματς γκολ, βελτίωσε την επίθεση κι έμαθε να γυρίζει τα ματς. Εξάλλου ΠΑΝΤΟΤΕ το πρωτάθλημα το παίρνει αυτός που έχει καλύτερη επίθεση κι ο Ολυμπιακός φέτος ειδικά με Λεμονή είναι αρκετά αποτελεσματικός! Αντίθετα με την άμυνα που δεν υπάρχει πια σωτηρία... Σκόρερ του Θρύλου οι Ομάρ και Ανσαριφάρντ (2),ενώ για τον Απόλλων σκόραρε ο Ελμπάζ.  Πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα ο Ιρανός φορ του Θρύλου με έξι γκολ. Πολλά λάθη στην άμυνα από τον Σισέ -και όχι μόνο- που έχει ευθύνη στο γκολ που δέχεται η ομάδα του.  Καθοριστικές οι αλλαγές του Λεμονή. Προκλητικός σε πολλά σφυρίγματα εις βάρος του Ολυμπιακού ο ρέφερι Τζοβάρας.  Προκλητικοί και οι παίχτες του Απόλλωνα και κυρίως ο Τσόβιτς με τον Κοντοέ.
Στο 8' ο Κούτρης βγήκε ωραία στην αντεπίθεση, έκανε τη σέντρα για τον Φορτούνη ο οποίος έμπαινε στην περιοχή του Απόλλωνα και κάνοντας το πλασέ στην κίνηση ο Τσόβιτς έδιωξε σε κόρνερ!Στο 23’ ο Ελμπάζ έκλεψε την μπάλα μετά το λάθος γύρισμα του Σισέ, βγήκε τετ α τετ με τον Προτό και με πλασέ άνοιξε το σκορ.  Ο Ολυμπιακός στην συνέχεια πίεσε και έφτασε στην ισοφάριση με τον Ομάρ στο 31'. Ο Ρομαό έβγαλε μια πολύ ωραία μπαλιά στον Νορβηγό αμυντικό, αυτός πλάσαρε με το εξωτερικό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσόβιτς για το 1-1. Τέλος ημιχρόνου 1-1 για τις δύο ομάδες.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε μια αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο καθώς ο Ένγκελς πέρασε στην θέση του τραυματία Μποτία. Στο 57' οι ερυθρόλευκοι έφτασαν πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ με του Τζούρτζεβιτς. Ο Σεμπά κατέβασε ωραία την μπάλα και γύρισε στο ύψος του πέναλτι στον Σέρβο επιθετικό, αλλά αυτός δεν κατάφερε να κερδίσει τον Τσόβιτς στο τετ α τετ. Στο 77' ο Ανσαριφάρντ έκανε την κεφαλιά, αλλά δεν είχε δύναμη και ο Τσόβιτς μπλόκαρε. Τελικά το ήρθε για τον Ολυμπιακό στο 80',με τις δύο αλλαγές του Ολυμπιακού να συνεργάζονται άψογα. Ο Πάρντο έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Ιρανός με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Στο 82' μάλιστα οι Πειραιώτες είχαν διπλή ευκαιρία με Καρίμ και Φορτούνη. Τελικά οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν και τρίτο στο 94' με τον Ανσαριφάρντ. Ο Φορτούνης σέντραρε από δεξιά και ο Ιρανός επιθετικός με προβολή πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ.
Τελικό σκορ 3-1 με τον Ολυμπιακό να ανεβαίνει ξανά στην κορυφή του πρωταθλήματος. Επόμενη αναμέτρηση των ερυθρόλευκων την Τρίτη κόντρα στην Γιουβέντους στο Καραϊσκάκη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:
Προτό 6
Ομάρ 9
Κούτρης 6
Σισέ 1
Μποτία 2
Ρομαό 8
Ταχτσίδης 6
Φορτούνης 7
Σεμπά 6
Μάριν 7
Τζούρτζεβιτς 6


Ένχελς 6
Ανσαριφάρντ 9
Πάρντο 9

Προπονητής:
Τάκης Λεμονής 8

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:
Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης
Διαιτητής: Γεώργιος Τζοβάρας (ΕΠΣ Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Ανδρέας Φωτόπουλος (ΕΠΣ Αθηνών), Γεώργιος Κουντουρέλης (ΕΠΣ Αθηνών)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία (46' Ένχελς), Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Μάριν, Σεμπά (66' Πάρντο), Τζούρτζεβιτς (62' Ανσαριφάρντ).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ζόραν Βούλιτς): Τσόβιτς, Ντάσιος, Κοντοές, Κύργιας, Κούρος, Παπάζογλου, Κονέ (90+1' Κιταμπαλά), Χουάρες, Αλμπάνης (71' Μαάτσι), Ανιέτε (84' Μενδρινός), Ελμπάζ.

Γκολ: 31' Ελαμπντελαουί, 80' & 90+4' Ανσαριφάρντ / 23' Ελμπάζ
Κάρτες: 73' Μάριν, 83' Πάρντο, 90+2' Προτό / 42' Τσόβιτς, 66' Χουάρες, 73' Κονέ, 78' Κοντοές, 88' Μενδρινός

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΑΚΗ ΛΕΜΟΝΗ:
Δεχόμαστε κάτι γκολ, δεν μπορώ να πω καν να σκεφτώ. Κάνουμε καλό ξεκίνημα και δεχόμαστε γκολ από το πουθενά. Δεν φοβήθηκα στο ημίχρονο και τους είπα θα το γυρίσουμε με τρία τέσσερα γκολ", τόνισε ο Τάκης Λεμονής στην κάμερα της NOVA.

#Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου