Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την επίθεση στο μέλος της ΚΕΔ, Γιάννη Τσαχειλίδη, εξέδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση κατά του μέλους της ΚΕΔ, κ. Τσαχειλίδη.
Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό, το ποδόσφαιρο υποφέρει από αντίστοιχα περιστατικά, που ξεκινούν από απειλές και ξυλοδαρμούς (και στο παρελθόν στον ίδιο τον κ. Τσαχειλίδη και σε πολλούς άλλους) και έχουν φτάσει μέχρι και σε απόπειρες ανθρωποκτονίας, όπως συνέβη στις περιπτώσεις Ζωγράφου και Λίβα.
Η κυβέρνηση πρέπει να εξαντλήσει τα περιθώρια της αυστηρότητας, απέναντι σε αυτούς που θέλουν να βάλουν το ποδόσφαιρο στη δική τους καθημερινότητα, η οποία είναι συνδεδεμένη με τον υπόκοσμο.

Ο Ολυμπιακός, ως κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα και ως ο πραγματικός πρέσβης του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, είναι ο πρώτος που θέλει να καθαρίσει το ποδόσφαιρο από τις βδέλλες, που πίνουν διαχρονικά το αίμα του».

Το σχόλιο του Καραπαπά για τις δηλώσεις του νέου υφυπουργού Βασιλειάδη περί ''παράγκας'':

«Το ξέρει όλη η Ελλάδα ποιος είναι ο παραγκάρχης της Θηβών»

Αναλυτικά η ανάρτησή του:
«Για τα περί "παράγκας" που έχουν φαγωθεί οι Υπουργοί, ας μου κάνουν ένα τηλεφώνημα να τους πω (δεν είναι μυστικό το ξέρει όλη η Ελλάδα) ποιός είναι ο παραγκάρχης της Θηβών, ποιοί συνεργάζονται μαζί του διαχρονικά και ποιός είναι ο ρόλος τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για να μην έχετε άγχος. Ένα τηλέφωνο μακριά είμαι...».



#‎Κόκκινο_DNA‬
#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του