Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Εδώ και τώρα διακοπή στο τσάμπιονς λιγκ! Επεισόδια και σφαγιαστική διαιτησία στο Σεβίλλη-Γιουβέντους!

Αποτέλεσμα εικόνας για τσεφεριν
Να επέμβει εδώ και τώρα ο υφυπουργός αθλητισμού κύριος Βασιλειάδης -ξέρετε αυτός που ήταν κάποτε φίλαθλος του Ολυμπιακού,αλλά τώρα δηλώνει μόνο εθνική Ελλάδος-,ο Κουτσοκούμνης και να διακόψουν άμεσα την διοργάνωση του τσάμπιονς λιγκ που δυσφημεί το ποδόσφαιρο.
Οι λόγοι πολλοί έκτροπα είχαμε στην Ισπανία ανάμεσα σε οπαδούς της Σεβίλλης και της Γιουβέντους. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Σεβίλλης άνδρας αγνώστων στοιχείων τραυματίστηκε σε ένα μπαρ στο κέντρο της πόλης και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο. Πάντως η κατάστασή του είναι σταθερή και δεν απειλείται η ζωή του, ενώ από τις συμπλοκές τραυματίστηκαν ακόμα δύο άνθρωποι.

Οι Αρχές ενημέρωσαν ότι οι συγκρούσεις άρχισαν όταν μια ομάδα οπαδών Σεβίλλη επιτέθηκε σε εκείνους της Γιουβέντους στη νότια πλευρά της Ισπανικής πόλης. Υπήρξε επέμβαση των Αστυνομικών δυνάμεων για να δώσει τέλος στα επεισόδια και δεν υπήρχαν συλλήψεις.
Ενώ στα αγωνιστικά η Γιουβέντους επικράτησε 1-3 της Σεβίλλης με ένα μούφα πέναλτι σε βουτιά του Μπονούτσι μέσα στην περιοχή μετά από εκτέλεση κόρνερ.
Ενώ εξαιρετικά ύποπτο ήταν και το Ντόρτμουντ-Λέγκια το οποίο έληξε 8-4,αλλά περισσότερα θα μάθουμε στην Δίκη της Δευτέρας με τον Κυριάκο Θωμαιδη.
Τσέφεριν διέκοψε το τώρα,θέλουμε τις Τρίτες και τις Τετάρτες μας πίσω.

#‎Κόκκινο_DNA‬
#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου