Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Βολές Λάσκαρη για το πράσινο κατεστημένο του μπάσκετ! Ενώ θέση στο θέμα πήρε και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής!

«Αυτό είναι το σύστημα»
Σε αποκαλυπτικές δηλώσεις προχώρησε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης μετά την χθεσινή διαιτητική σφαγή που υπέστη η ομάδα του από τον παο. Φυσικά αν ο μεγαλομέτοχος του Άρη δεν έκανε αναφορά στον παο,αλλά σε άλλη ομάδα αυτό θα ήταν πρωτοσέλιδο σε όλες τις εφημερίδες,αλλά τώρα φυσικά μούγκα από τους γνωστούς ''αντικειμενικούς'', Διαβάστε τις δηλώσεις Λάσκαρη.
Αρχικά ανέφερε ότι «... για το αποτέλεσμα, δυστυχώς δεν κερδίσαμε ή δεν μας επέτρεψαν να το κερδίσουμε. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. ήταν εμφανές, κάθε φορά που πλησιάζαμε όλο και κάτι γινόταν. Είναι κρίμα για τους παίκτες. Τον Παναθηναϊκό τον ενδιαφέρει να είναι κοντά στην κορυφή, αλλά κανείς δεν θέλει να κερδίζει έτσι. Αυτό είναι το σύστημα, πρέπει να το αλλάξουμε»!
Και συμπλήρωσε πως «Χρειαζόμαστε τη βοήθεια της Πολιτείας. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Τέτοιο αίσχος, πως θα επενδύσει κάποιος; Δεν λέω ότι είμαστε τέλειοι, αλλά όταν δεν σου επιτρέπουν να διεκδικήσεις τη νίκη, πώς να αντέξεις; Κι εγώ το αποφεύγω».
Για να καταλήξει, επισημαίνοντας ότι «Συνεχίζεται όμως το ίδιο τροπάριο. Δεν ενδιαφέρει κάποιους να παίζεται σωστό μπάσκετ. Εμείς δεν θα πληρώσουμε για να παίζουν δίκαια… Δε θα υποκύψουμε στον εκβιασμό. Θέλουμε να παίζεται σωστό μπάσκετ, αλλιώς ας σταματήσουμε το πρωτάθλημα».
Σε ερώτηση που δέχθηκε για τη φράση του «εμείς δεν θα πληρώσουμε», σχολίασε πως «Δεν θα τους ονομάσω, μας έχει ζητηθεί κατά κάποιο τρόπο από εμένα προσωπικά! Εμείς αυτό που έχουμε πει είναι ότι δεν θα παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Φέτος μπορώ να καταλάβω ακόμα καλύτερα γιατί κάποιοι άλλοι μέτοχοι έχουν μπει στο παιχνίδι αυτό.

Διότι δεν είναι καθόλου ωραίο να είσαι μέσα στο γήπεδο και να βλέπεις πράγματα όπως το σημερινό. Και καταλαβαίνω γιατί κάποιοι μπήκαν μέσα σε αυτό και άρχισαν να κάνουν δωράκια. Εδώ πρέπει να το κάνεις αυτό μόνο και μόνο για να είναι δίκαιοι μαζί σου, όχι για να νικάς».


Δείτε τι έγραψε χαρακτηριστικά στο φείσμποοκ και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.




#‎Κόκκινο_DNA‬
#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου