Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Αποκαλύψεις Μαντούρο: ''η Βέροια είναι δορυφόρος του ΠΑΟΚ, το ματς αυτό ήταν τόσο εύκολο"!

Μαντούρο
Μέσα στις πολλές ασυναρτησίες που είπε ο Μαντούρο,έκανε και μια αποκάλυψη που σε άλλη χώρα θα ήταν πρώτο θέμα στα αθλητικά σάιτ,αλλά βέβαια στο Ελλαδιστάν των ''αντικειμενικών'' δημοσιογράφων,αυτή η είδηση πέρασε στα ψιλά.
Ο Ολλανδός παίχτης αποκάλυψε σε συνέντευξη του ότι η Βέροια είναι ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ του παοκ και ότι το μεταξύ τους παιχνίδι ήταν εύκολο. Εν ολίγοις ο Μαντούρο μας αποκαλύπτει ότι η Βέροια άνοιξε τα ποδαράκια της στον παοκ.
Αλλά καθόλου εντύπωση δεν μας προκαλεί αυτό αν αναλογιστούμε πόσοι δανεικοί έχουν πάει από τον παοκ στην Βέροια και ότι τεχνικός της διευθυντής ήταν ο Ζήσης Βρύζας.
Βέβαια ο Μαντούρο μίλησε για διαιτησίες και για λοιπές ασυναρτησίες,μόνο που ο Ολλανδός ξεχνάει ότι εκείνη την σεζόν 2014-2015 η ομαδούλα του είχε φάει στο δεύτερο γύρο τεσσάρες και τριάρες από όλες της ομάδες της επαρχίας βλ. Ξάνθη,Γιάννενα,ΟΦΗ,κτλ. Και ότι στο παιχνίδι της Τούμπας ο ''ευνοημένος'' Ολυμπιακός δεν πήρε πέναλτι σε ανατροπή του Σαντάνα από τον Αθανασιάδη με διαιτητή τον Γιάχο. Πάντως φάνηκε για άλλη μια φορά πως λειτουργεί το δημοσιογραφικό κατεστημένο στην Ελλάδα.

#‎Κόκκινο_DNA‬
#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου