Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Τον βούλιαξε! Ολυμπιακός-παο 14-4 (πρωτάθλημα,πόλο αντρών)

Ένα σερί 5.746 ημερών!

Το ασύλληπτο σερί που τρέχει εδώ και 15 ολόκληρα χρόνια σε βάρος του Παναθηναϊκού, διεύρυνε ο Ολυμπιακός επικρατώντας με στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο Ανδρών. Οι Πειραιώτες πανηγύρισαν την 41η διαδοχική νίκη κόντρα στους «πράσινους» με το σερί των επικρατήσεων να συμπληρώνει σήμερα 5.746 ημέρες, από τις 17 Φεβρουαρίου 2001, όταν ήταν η τελευταία φορά που δεν ηττήθηκε ο Παναθηναϊκός από τον Ολυμπιακό! Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του κόσμου του Θρύλου που γέμισε το «Π. Καπαγέρωφ» και δημιούργησε πολύ καλή ατμόσφαιρα, δίνοντας μια έξτρα ώθηση στους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου.
«Πάρτι» στα γενέθλια του Ντόσκα!
Κατά τα λοιπά στη σημερινή αναμέτρηση ο Θρύλος δεν συνάντησε την παραμικρή αντίσταση από τους φιλοξενούμενους και έκανε το «3Χ3» στο πρωτάθλημα. Με γκολ των Γιάννη Φουντούλη, Κωνσταντίνου Γεννηδουνιά και Γιώργου Ντόσκα ο οποίος είχε σήμερα τα γενέθλια του, ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος. Οι «ερυθρόλευκοι» στην 2η περίοδο ανέβασαν ακόμα περισσότερο την απόδοσή τους και με το επιμέρους 4-1 στο διάστημα αυτό, βρέθηκαν με 7-1 μπροστά  στο φινάλε το πρώτου ημιχρόνου.  Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στην επανάληψη με τον Θρύλο να φτάνει άνετα στο τελικό 14-4.
Τα οκτάλεπτα: 3-0, 4-1, 3-0, 4-3
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 3, Φουντούλης 3, Δελακάς 2, Αργυρόπουλος 2, Γεννηδουνιάς 1, Πρέκας 1, Ντόσκας 1, Κολόμβος 1, Μπούσλιε, Ποντικέας, Μουρίκης, Γαλανόπουλος
Παναθηναϊκός (Τεό Λοράντος): Γαλανίδης, Λίντχουντ 2, Φώσκολος 1, Καπετανάκης 1, Πίσσας, Βάσιτς, Βιτέλλας, Τοράκης, Καλογερόπουλος, Καρούντζος, , Δερμιτζάκης, Χαραλαμπόπουλος, Καλοφενίδης, Παπαδημητρίου, Πιτσιλάδης.
Βλάχος: «Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr: «Ήμασταν πολύ καλοί σήμερα και πολύ συγκεντρωμένοι. Θέλαμε να κρατήσουμε τον αντίπαλο σε πολύ χαμηλό σκορ. Η άμυνα είναι αυτή που μας δίνει το ρυθμό ώστε να συνεχίζουμε να παίζουμε και να απλώνουμε τις επιθετικές μας αρετές. Μετά από πολύ καιρό παίξαμε σε ένα γεμάτο κολυμβητήριο, με τον κόσμο μας και αυτό πάντα μας δίνει μια άλλη ώθηση και μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά πράγματα μέσα στο νερό, προς το καλύτερο. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε. Η χρονιά είναι μεγάλη και τον θέλουμε κοντά μας».

Πηγή: osfp.gr

#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου