Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Τραγικός ο Θρύλος!Ολυμπιακός-Κέρκυρα 0-0 (πρωτάθλημα)

Εμεινε στο μηδέν και γκέλαρε κόντρα στην Κέρκυρα
Γκέλα μεγατόνων για τον Ολυμπιακό που αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την Κέρκυρα στο Καραϊσκάκη. Απέναντι σε κλειστές άμυνες παίχτες με μεγάλη ποιότητα όπως ο Μάριν,ο Τσόρι και ο Καμπιάσο είναι αδιανόητο να μην παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Ακατανόητος ο λόγος που ο Μπέντο έχει τόσες εμμονές,μιας και δεν μιλάμε για έναν παίχτη,αλλά για έξι παίχτες τουλάχιστον (Μάριν,Τσόρι,Καμπιάσο,Πάρντο,Ρομαό,Σιόβας),με τους οποίους φαίνεται να έχει ξεκάθαρη εμμονή και είναι ανεξήγητο που οι περισσότεροι από αυτούς είναι εκτός αποστολής.
Κατά τα άλλα ο Ολυμπιακός έχοντας μόνο τον Φορτούνη ποιοτικό παίχτη στην ενδεκάδα παγιδεύτηκε από την κλειστή άμυνα της Κέρκυρας.
Ο Ολυμπιακός δεν είχε καλή ανάπτυξη στο παιχνίδι του και οι μόνες αξιόλογες φάσεις που έκανε -με εξαίρεση την κεφαλιά του Βιάνα και του Μποτία- ήταν από μακρινά σουτ κυρίως από τους Μιλιβόγιεβιτς και Φορτούνη ο οποίος είχε και μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στο τέλος του παιχνιδιού.
Όσον αφορά τα περί διαιτησίας,επειδή κάποια παπαγαλάκια αναφέρθηκαν σε οφσάιντ της Κέρκυρας,αλλά ξέχασαν να μας πουν ότι ο διαιτητής Μπλάνας δεν είδε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού. Όταν ο Καρντόσο προσπάθησε να κινηθεί για την μπάλα με τον αμυντικό της Κέρκυρας που τον μάρκαρε,να τον ανατρέπει και οι ρέφερι να μην αντιλαμβάνονται τι συνέβη! Φυσικά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την σημερινή εμφάνιση,απλά το αναφέρομαι ως προς απάντηση για τα παπαγαλάκια.
Τελικό σκορ 0-0 με το σερί νικών του Ολυμπιακού να σταματάει στις 29 νίκες στο Καραϊσκάκη και ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά από 1002 μέρες που η ομάδα δεν μπορεί να πετύχει γκολ στο πρωτάθλημα σε εντός αγώνα,με το τελευταίο να είναι το 0-3 με τον παο.

ΥΓ. Άλλο η κριτική σε κάποιες λάθος επιλογές του Μπέντο και άλλο η απαξίωση. Το ότι η ομάδα έκανε δύο άσχημα παιχνίδια δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα βάζουμε με όλους και με όλα και φυσικά να σταματήσουν οι αποδοκιμασίες. Διότι η ομάδα έχει πάρει τρία ντέρμπι,συνεχίζει στην Ευρώπη και είναι πρώτη με διαφορά στο πρωτάθλημα. Την ομάδα πρέπει να την στηρίζουμε πάντα.

Βαθμολογία παιχτών:

Λεάλι -6
Ομάρ -7
Ρέτσος -4
Μποτία -4
Βιάνα -3
Μιλιβόγιεβιτς -6
Μπουχαλάκης -2
Φορτούνης -5
Ελιονούσι -3
Σεμπά -6
Καρντόσο -4

Αλλαγές:

Πάρντο -5
Μάρτινς -5
Ιντέγιε -3

Προπονητής:
Πάουλο Μπέντο -3

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Γεώργιος Μπλάνας (ΕΠΣ Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Τρύφων Πετρόπουλος (ΕΠΣ Αρκαδίας), Δήμος Αναστόπουλος (ΕΠΣ Αρκαδίας)

Ολυμπιακός (Μπέντο): Λεάλι, Ελαμπντελαουί, Βιάνα, Μποτία, Ρέτσος (57' Μαρτίνς), Μιλιβόγεβιτς, Μπουχαλάκης (57' Πάρντο), Φορτούνης, Ελιουνούσι (72' Ιντέγε), Σεμπά, Καρντόσο.
Κέρκυρα (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Γεωργίου (66' Γκόμες), Σπίνουλας, Ντουάλα (77' Ντιμιτρόφσκι), Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν (89' Κόντος), Ζαραδούκας, Ροζέριο, Νίκιτς.

Γκολ: -/-

Κάρτες: 90+2' Μποτία / 32' Νίκιτς, 49' Κουτζαβασίλης





#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου