Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Όλα τα φετινά γλέντια του Θρύλου απέναντι στον αιώνιο πελάτη!


Ο παο ήταν και θα είναι ο αιώνιος πελάτης του Θρύλου σε όλα τα αθλήματα. Το KOKKINO DNA σας παρουσιάζει τα φετινά γλέντια του Ολυμπιακού απέναντι στον αιώνιο δεύτερο παο.
Ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής έχει μια νίκη στο ποδόσφαιρο,μία νίκη στους Νέους,δύο νίκες στο μπάσκετ μια για το πρωτάθλημα και μια για την ευρωλίγκα και μία νίκη στο πόλο.

Η αρχή έγινε στο μπάσκετ για το πρωτάθλημα όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε του παο,στο ΣΕΦ με 88-63!


Το δεύτερο γλέντι για την φετινή σεζόν έγινε στου Ρέντη όπου η ομάδα ΝΕΩΝ του Ολυμπιακού επικράτησε της αντίστοιχης του παο με 5-0!



Το τρίτο γλέντι είχε γεύση Καραϊσκάκη,εκεί όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε του παο και του Σιδηρόπουλου με 3-0! Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός για ένα ημίχρονο και στο δεύτερο έκανε συντήρηση δυνάμεων και έτσι τα βαζέλια γλύτωσαν από την εξάρα.




Επόμενο γλέντι ήταν το συνηθισμένο βούλιαγμα στο ''Παπαστράτειο'' όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε με 14-4 του παο. Ευτυχώς δεν πνίγηκε κανένας παίχτης από τους πρασίνους.Με τον Ολυμπιακό να έχει 15 χρόνια σερί νικών απέναντι στο παο.
Ένα σερί 5.746 ημερών!


Και φυσικά το γλέντι απέναντι στον βάζελο στο εξοχικό του ΟΑΚΑ με 77-79 για την ευρωλίγκα. Με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι ο δήμιος του παο.




Σε 5 παιχνίδια για την φετινή περίοδο σε όλα τα αθλήματα ο Ολυμπιακός έχει 5 ΝΙΚΕΣ κόντρα στον αιώνιο πελάτη και φυσικά θα υπάρξει ακόμη καλύτερη συνέχεια. Εντάξει είμαστε βαζέλια;


1 σχόλιο: