Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Ολυμπιακός-Γιούνγκ Μπόις 1-1 (γιουρόπα λιγκ)


Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Ελβετική Γιούνγκ Μπόις,προκρίθηκε στους ''32'' της διοργάνωσης,καθότι ήθελε μόλις ένα βαθμό για την πρόκριση,και πλέον θα πάει σε δύο εβδομάδες στην Κύπρο για να διεκδικήσει την πρωτιά στον όμιλο. Για να πάρει όμως την πρωτιά στον όμιλο θα πρέπει να κερδίσει μέσα στο ΓΣΠ.
Ο Ολυμπιακός δεν ήταν σε αρκετά καλή ημέρα,παρότι δημιούργησε ευκαιρίες,έχανε εύκολα την μπάλα στο κέντρο και είχε προβλήματα στην άμυνα. Σε αυτό συντέλεσε και το γεγονός ότι η ομάδα είχε να παίξει μπάλα είκοσι μέρες λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. Ίσως όμως αν και ο Μπέντο είχε στην αποστολή της ομάδας ποιοτικότερους παίχτες όπως ο Τσόρι,ο Μάριν και ο Καρντόσο τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Σημασία έχει πάντως η πρόκριση και ότι ακόμα και τώρα η πρωτιά στον όμιλο είναι στα πόδια των Πειραιωτών.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Λέαλι κάτω από τα δοκάρια,τους Μποτία και Ντα Κόστα στο κέντρο της άμυνας,στα άκρα της άμυνας με Ρέτσο και Φιγκέιρας. Στον άξονα ξεκίνησαν οι Μιλιβόγιεβιτς και Μάρτινς,με τους Σεμπά και Ελιουνούσι στα πλάγια,στην κορυφή της επίθεσης ο Ιντέγιε και από πίσω του ο Φορτούνης.
Ο Ολυμπιακός είχε στο πρώτο ημίχρονο δύο καλές ευκαιρίες με τους Ελιουνούσι και Ντα Κόστα στο 6' και 23' αντίστοιχα,ενώ οι Ελβετοί είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Ορό στο 17'.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο. Προηγήθηκε με το γκολ-φάουλ του Φορτούνη στο 48' και θα μπορούσε να είχε «κλειδώσει» τη νίκη με τη μεγάλη διπλή ευκαιρία με Σεμπά και Ελιουνούσι, Ωστόσο, δεν το έκανε και το «πλήρωσε» με την ισοφάριση. Ο Ορό έφυγε στην πλάτη της άμυνας, ο Μποτία άργησε να αντιδράσει και ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε για το 1-1 στο 58’ με δυνατό σουτ.
Στο 81' ο Ελιουνούσι έχασε την ευκαιρία του αγώνα όταν σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ,ενώ του σουτ του Φιγκέιρας στο 86' πέρασε επίσης άουτ για ελάχιστα εκατοστά. Τελικό σκορ 1-1 με τον κόσμο του Ολυμπιακού να φωνάζει το όνομα του Τσόρι Ντομίγκεζ δίνοντας ένα μήνυμα στο προπονητή της ομάδας.


Βαθμολογία παιχτών:

Λεάλι -6
Φιγκέιρας -7
Μποτία -3
Ντα Κόστα -2
Ρέτσος -7
Μιλιβόγιεβιτς -5
Μάρτινς -7
Ελιονούσι -6
Φορτούνης -8
Σεμπά -6
Ιντέγε -5

Μανθάτης -

Μπέντο -4

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Miroslav Zelinka (CZE)
Επόπτες: Ondřej Pelikán (CZE), Jan Paták (CZE)
Βοηθοί περιοχών: Radek Příhoda (CZE), Jan Jilek (CZE)
Τέταρτος διαιτητής: Jiří Moláček (CZE)

Ολυμπιακός (Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς, Φορτούνης, Ελιουνούσι (84' Μανθάτης), Σεμπά, Ιντέγε.
Γιουνγκ Μπόις (Χούτερ): Εμβογκό, Σούτερ, Φον Μπέργκεν, Μπενίτο, Λέτσιακς, Σανογκό (77' Ντουά), Ζακαριά, Σικ (88' Φρέι), Σουλεϊμάνι (58' Γκερντ), Οαρό, Μπερτόνε.

Γκολ: 48' Φορτούνης / 58' Οαρό

Κάρτες: 19' Φιγκέιρας, 30' Ελιουνούσι, 61' Μποτία, 69' Ντα Κόστα / 31' Λέτσιακς, 53' Φον Μπέργκεν


#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου