Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Θα εκδικαστεί η υπόθεση Γραμμένου;οι ''εξυγιαντές'' θα μας κάνουν κανένα σχόλιο για αυτήν την υπόθεση;

Θα εκδικαστεί η υπόθεση Γραμμένου;
Τον ξέχασε η Επιτροπή Δεοντολογίας τον Ευάγγελο Γραμμένο ή πιο σωστά την υπόθεση του προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας και υποψηφίου προέδρου της ΕΠΟ. Από τις 18 Μαρτίου εκκρεμεί αυτή η ιστορία, με τον εν λόγω παράγοντα να κατηγορείται για «πλαστογραφία» και «δυσφήμιση αθλήματος». Όχι τίποτα άλλο, μα σε λιγότερο από ένα μήνα θα διεξαχθούν οι εκλογές της Ομοσπονδίας.
Η πειθαρχική δίωξη που έχει ασκηθεί από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Στέφανο – Κωνσταντίνο Μπαξεβάνη εις βάρος του προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας -που μιλάει για «εξυγίανση»- δεν πρέπει επιτέλους να εκδικαστεί και να υπάρξει μια απόφαση. Εδώ και 6.5 μήνες, όμως, δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως!
Όπως αναφέρει και το sport24.gr «Η υπόθεση του προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας αφορά τρεις περιπτώσεις πλαστογράφησης και χρήσης πλαστού εγγράφου: η πρώτη για δελτίο ταυτότητας και δελτίο πιστοποίησης (ταυτότητα πάγκου) και οι άλλες δύο δελτίο πιστοποίησης (ταυτότητα πάγκου) προπονητή.
"Κατά την αγωνιστική περίοδο 2015-16 η ΕΠΣ Μακεδονίας, της οποίας πρόεδρος είναι ο Ευάγγελος Γραμμένος, εξέδωσε δύο πλαστές ταυτότητες στον πρώτο προπονητή Ιωάννη Παγώνη και στον βοηθό προπονητή Δημήτριο Γεωργακόπουλο για την ομάδα της γ' ερασιτεχνικής κατηγορίας ΑΠΕ Λαγκαδά, παρότι για την κατηγορία αυτήν τα δελτία πιστοποίησης προπονητή τα εκδίδει μόνο η ΕΠΟ" αναφέρεται μεταξύ άλλων στην δίωξη.
Το ΔΣ της ΕΠΟ στις 3/3 έστειλε την υπόθεση στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και στην ποινική δικαιοσύνη, στις 18/3 ασκήθηκε η πειθαρχική δίωξη αλλά έκτοτε ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Η αργοπορία της Επιτροπής Δεοντολογίας προκαλεί ερωτηματικά και είναι πολύ πιθανό μετά τις εκλογές να δημιουργηθεί σοβαρό θέμα.
Ο Ευ. Γραμμένος όπως και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι (εφτά τον αριθμό) μπορεί να αθωωθεί, στην αντίθετη περίπτωση όμως κινδυνεύει «με απαγόρευση να μετέχει σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για μία χρονική περίοδο 12, τουλάχιστον, μηνών και χρηματική ποινή από 15.000 ευρώ έως 50.000 ευρώ», σύμφωνα με το άρθρο 30, παράγραφος 2, του πειθαρχικού κώδικα για παραβάσεις αξιωματούχων ομάδας (ο κ. Γραμμένος θεωρείται αξιωματούχος Ένωσης)».

Το σχόλιο του Καραπαπά για το εν λόγω ζήτημα.


Πηγή: redking.gr


#‎Κόκκινο_DNA‬ 
‪#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου