Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Κανάλι μεν,αλλά απλήρωτοι εδώ και μήνες οι παίχτες του παο!


Καλά τα κανάλια,αλλά οι παίχτες του παο είναι εδώ και μήνες απλήρωτοι. Και ήδη ξεκίνησαν οι γκρίνιες στο πράσινο στρατόπεδο,καθότι οι παίχτες του παο βλέπουν για μια ακόμα χρονιά το δούλεμα να πέφτει σύννεφο και τον Αλαφούζο να επενδύει μονάχα σε κανάλια και προπαγάνδα και την ίδια στιγμή να τους αφήνει απλήρωτους.
Και να πει κανείς ότι οι μισθοί είναι υπέρογκοι να πούμε εντάξει λογικό είναι να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση,αλλά το να έχει μια ΠΑΕ ακριβότερο συμβόλαιο 750.000 ευρώ και να υπάρχει καθυστέρηση είναι το αποκορύφωμα της γελοιότητας για τους ''πρωταθλητές'' Αυγούστου. Βέβαια έδωσε το υπέρογκο ποσό του 1.950.000 ευρώ -περισσότερα κόστισε η μεταγραφή του Βιάνα στον Θρύλο- για μεταγραφές ο ....επενδυτής και πήρε κανάλι,που χρήματα για τις πληρωμές παιχτών και υπαλλήλων ο Αλαφούζος.
Για την ιστορία την Παρασκευή πέρασε από τις προπονητικές εγκαταστάσεις στο Κορωπί ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αγησίλαος Τουμαζάτος και υποσχέθηκε ότι οι πληρωμές θα γίνουν εντός του Οκτωβρίου,καθότι τότε θα έρθουν τα έσοδα από τον ΟΠΑΠ και την UEFA. Άντε να δούμε,αν και η υπόθεση φαίνεται να έχει πολύ γέλιο.

ΥΓ. Αλήθεια η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που έκανε ο μεγαλοεπενδυτής που πήγε;
ΥΓ2. Οι ''αντικειμενικές'' φυλλάδες θα κάνουν αναφορά για τα τεκταινόμενα;

#‎Κόκκινο_DNA‬ 
‪#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου