Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

"Αλλοίωση πρωταθλήματος αυτό που γίνεται με τον ΟΠΑΠ"!

Σάλο έχει προκαλέσει η παραβίαση του ασυμβίβαστου αφού όπως φαίνεται ο μέτοχος του ΟΠΑΠ Μελισσανίδης είναι και ιδιοκτήτης της ΑΕΚ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αλλοίωση πρωταθλήματος με πρόσφατο παράδειγμα αυτό που έγινε πριν τον αγώνα Βέροια-αεκ όπου ξαφνικά η ομάδα της Ημαθίας απέκτησε μια μερα πριν τον αγώνα χορηγό τον ΟΠΑΠ! Βαριές καταγγελίες από ΠΑΕ Ολυμπιακός και του προέδρου της Λάρισας Αλέξη Κούγια!

Για αλλοίωση του πρωταθλήματος έκανε λόγο ο πρόεδρος της Λάρισας, Αλέξης Κούγιας. Ο Κούγιας, μίλησε στο ΔΣ της Λίγκας και κατήγγειλε πως το πρωτάθλημα αλλοιώνεται, λόγω της σχέσης που έχει με τον ΟΠΑΠ ο Δημήτρης Μελισσανίδης. «Θα διωχθεί για απιστία το Δ.Σ. της ΟΠΑΠ ΑΕ. που το ελέγχει ο κ. Μελισσανίδης. Δεν μπορεί η ΑΕΚ να παίζει στη Βέροια και την προηγούμενη μέρα η Βέροια να βάζει διαφήμιση ΟΠΑΠ στην φανέλα της. Αυτά δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο. Είμαστε μια ομάδα πολύ πιο εμπορική από άλλες και δεν παίρνουμε διαφήμιση λόγω της κακής μου σχέσης με τον κ. Μελισσανίδη. Δεν αλλοιώνεται έτσι το πρωτάθλημα; Τι να λέμε τώρα», ήταν τα λόγια του Αλέξη Κούγια, που συνέχισε. «Και δεν είναι μόνο επιχειρηματικό το ζήτημα. Από την διαφήμιση του ΟΠΑΠ επηρεάζεται το πρωτάθλημα, οι εκλογές της ΕΠΟ, τα πάντα. Στον ΟΠΑΠ ο κ. Μελισσανίδης είναι μικρομέτοχος, αλλά κάνει κουμάντο ο άνθρωπός του, ο Φωκάς».

Νέα καταγγελία για το ασυμβίβαστο που αφορά την ΟΠΑΠ ΑΕ, έκανε ο Ολυμπιακός στο χθεσινό ΔΣ της Super League, παρουσία και του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον Γιάννη Βρέντζο και Δημήτρη Αγραφιώτη, εξέφρασε εκ νέου τις ενστάσεις της για το γεγονός πως δεν γίνεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης να είναι μέτοχος του ΟΠΑΠ και ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, ζητώντας να δώσει λύση η Πολιτεία μέσω του νέου αθλητικού νόμου που ετοιμάζεται... Να τονίσουμε, μάλιστα, πως δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει τη συγκεκριμένη καταγγελία ο Ολυμπιακός σε ΔΣ της Super League.

 #‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου