Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Σέντρα στο πρωτάθλημα στις 10/9!Δηλώσεις Κοντονή περί νέας διακοπής σε περίπτωση επεισοδίων!

Ξεκινάει το πρωτάθλημα
Επιτέλους θα δούμε και λίγη μπάλα στην Ελλάδα του Κοντονή. Μετά την συνάντηση ανάμεσα στους εκπροσώπους των 16 ΠΑΕ της Superleague με τον Σταύρο Κοντονή,αποφασίστηκε η έναρξη του πρωταθλήματος για τις 10/9.
Να θυμίσουμε ότι είχε προηγηθεί επιστολή του εκπροσώπου της FIFA Κουτσοκούμνη που ζητούσε από τον υφυπουργό αθλητισμού Κοντονή να ξεκινήσει το πρωτάθλημα μιας και η ΕΠΟ,άλλαξε την επιτροπή δεοντολογίας.

ΥΓ. Αλήθεια με ποια ιδιότητα έδωσε το παρών στην συνάντηση ο Μελισσανίδης;έχουν το δικαίωμα οι ....απλοί φίλαθλοι να παρευρίσκονται σε αυτές τις συναντήσεις;
ΥΓ2. Φοβερή ατάκα του εκπροσώπου του Ατρόμητου για τον Μελισσανίδη «Εγώ εδώ εκπροσωπώ νόμιμα τον Ατρόμητο και ας μην είμαι ιδιοκτήτης. Αλλοι είναι εδώ παρανόμως, αφού δεν έχουν επίσημη ιδιότητα». Όλοι σας πήραν χαμπάρι.

Νέες δηλώσεις Κοντονή περί αναβολής του πρωταθλήματος σε περίπτωση επεισοδίων.

«Εφόσον κριθεί ότι δεν τίθεται λόγος ανανέωσης της απόφασης αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος, το πρωτάθλημα θα αρχίσει. Σε κάθε περίπτωση, σας καθιστώ αποκλείστηκα υπεύθυνους για το κλίμα στα γήπεδα και τον έλεγχο των οπαδών σας.
Εάν γίνει το παραμικρό θα κλείσουν όλα τα γήπεδα και έχω ενημερώσει σχετικά τη FIFA και την UEFA. Ουδείς επιθυμεί πλέον να ανεχθεί τις αθλιότητες στα ελληνικά γήπεδα και σας λέω ευθέως μην προσπαθήσετε να με δοκιμάσετε. Δεν θα υπάρχει καμία ανοχή».

#Κόκκινο_DNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου