Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Άμυνα για γέλια και ανόητη ήττα! Λάρισα-Ολυμπιακός 1-0 (πρωτάθλημα)

Άμυνα για γέλια είχε και σήμερα ο Θρύλος και το πλήρωσε. Λάθος η αλλαγή συστήματος από τον Μπέντο, δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στον Ιντέγιε στο 29'. 
Την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε ο Ολυμπιακός στη Λάρισα, με την ομώνυμη ομάδα να κερδίζει με γκολ του Γκόλια στο 92’, αφού πρώτα η μπάλα κόντραρε στον Μιλιβόγεβιτς. Προβλημάτισαν οι "ερυθρόλευκοι", ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Πολλά λάθη (απ’ όλους) και κακή εμφάνιση, έφεραν την ήττα. Η έμπνευση του Πορτογάλου τεχνικού με το 4-4-2 αποδείχθηκε ατυχής, καθώς δεν επέτρεψε στην ομάδα να λειτουργήσει αποτελεσματικά στον τομέα της δημιουργίας και παραγωγής φάσεων. Ο Μπέντο μάλιστα δεν άλλαξε σύστημα ούτε μετά τις αλλαγές του, που αφορούσαν πρόσωπα και τίποτα παραπάνω. Τραγικός λάθος η αντικατάσταση του Καμπιάσο με αποτέλεσμα η ομάδα να κοπεί στα δύο.



Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:
Καπίνο 6
Φιγκέιρας4
Ντα Κόστα 0
Βιανα4
Τσιμίκας 3 
Μιλιβόγιεβιτς 5
Καμπιάσο 8
Σεμπά 7
Ελιονούσι 4
Καρντόσο 5
Ιντέγιε 4

Φορτούνης 6
Πασιένσα 3
Αντρε Μαρτινς 4

Πάουλο Μπέντο 4

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:

Γήπεδο: AEL FC Arena
Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος (ΕΠΣ Μακεδονίας)
Βοηθοί: Κυριάκος Μερκενίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας), Κωνσταντίνος Νικολαΐδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

ΑΕΛ (Αναστασιάδης): Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Κοντόρ, Αναστασόπουλος (74' Λαμπρόπουλος), Φατιόν, Γκόλιας, Ναζλίδης, Ντοντό (81' Βαρέλα), Αβραάμ (88' Ντέλετιτς).
Ολυμπιακός (Μπέντο): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Βιάνα, Τσιμίκας (63' Φορτούνης), Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Σεμπά, Ελιουνούσι, Ιντέγε, Καρντόσο (62' Πασιένσια).

Γκολ: 90+2' αυτ. Μιλιβόγεβιτς /
Κάρτες: 34' Γιοβάνοβιτς, 77' Αβραάμ, 82' Φάρκας / 45+1' Σεμπά, 48' Φιγκέιρας, 86' Μιλιβόγεβιτς

 #‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου