Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Μπλοκάρει την άδεια του ΣΚΑΙ το πόθεν έσχες του Αλαφούζου

Μπλοκάρει την άδεια του ΣΚΑΙ το πόθεν έσχες του Αλαφούζου - Κεντρική Εικόνα
Η δέσμευση της περιουσίας και των προσωπικών λογαριασμών του Γιαννη Αλαφούζου, φαίνεται ότι δημιουργούν τα πρώτα σοβαρά προβλήματα στο αφεντικό του ΣΚΑΙ.
Αυτό προέκυψε από τον έλεγχο Πόθεν Έσχες, που ολοκληρώθηκε σήμερα και αφορούσε τους τέσσερις υπερθεματιστές στον πρόσφατο διαγωνισμό για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι ο κ. Αλαφούζος, προσκόμισε στοιχεία που δυστυχώς για εκείνον είχαν δεσμευτεί με απόφαση του οικονομικού εισαγγελέα Παναγιώτη (οι φίλοι τον αποκαλούν και Πάνο) Αθανασίου. Με απλά λόγια το αφεντικό του ΣΚΑΙ βρίσκεται αντιμέτωπο με ένα τεράστιο πρόβλημα, αφού μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα πρέπει να βρει 44 εκ. ευρώ, τα οποία δεν θα συνδέονται με τους δεσμευμένους λογαριασμούς. Πέραν όμως του συγκεκριμένου προβλήματος, κάποιοι λένε ότι από τον έλεγχο πόθεν Εσχες προέκυψαν και αλλά προβλήματα που έχουν να κάνουν με την γενικότερη οικονομική κατάσταση του φοροφυγά Αλαφούζου. 

Οι επόμενες ώρες αναμένονται με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον αφού θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι τους οι υπερθεματιστές, όσο και οι επιλαχόντες θα φροντίσουν να αναδείξουν τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αλαφούζος. Και μπροστά σ αυτή την πραγματικότητα, η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, δεν έχει ακόμη απαντήσει στις τις καταγγελίες που έκανε στην Eξεταστική Eπιτροπή που διερευνά τα δάνεια των media, ο εκδότης των Παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκης, αναφορικά με το αν ισχύουν οι προσωπικές εγγυήσεις που έχει δώσει ο Αλαφούζος,από τη στιγμή που έχουν δεσμευτεί οι προσωπικοί του λογαριασμοί.

Πηγή: parapolitika.gr

#‎Κόκκινο_DNA‬ 
‪#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου