Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΘΡΥΛΟΣ-ΣΙΦΟΥΝΑΣ! Ολυμπιακός-Βέροια 6-1 (Πρωτάθλημα)

Ο Ολυμπιακός μπήκε στον αγώνα με ένα μόνο στόχο να ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ και να είναι επιβλητικός και αυτό ακριβώς κατάφερε. Μπόρεσε να πάρει την κυκλοφορία της μπάλας και να ψάξει τους χώρους που ήθελε με μπαλιές στις πτέρυγες. Ηταν καταπληκτικός στην επίθεση, πέτυχε 6 γκολ και δημιούργησε αισιοδοξία για την συνέχεια. Φοβεροί οι Μάριν, Ιντέγιε, εκπληκτικός ο κόσμος που δεν σταμάτησε να τραγουδάει.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:
Γήπεδο: "Γ. Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Ιωάννης Δελφάκης
Βοηθοί: Παναγιώτης Κασσαβέτης, Μιχαήλ Δόσης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα (59' Ρέτσος), Ντε λα Μπέγια, Καμπιάσο, Μιλοβόγιεβιτς, Σεμπά, Μαρίν (70' Καρντόσο), Ελιουνούσι (65' Πάρντο), Ιντέγε
ΒΕΡΟΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Λόπεθ, Μαραγκός, Χαροντάκης (46' Ναβαλόβσκι), Μαλόν, Μελίσσης, Παπαδόπουλος, Μπαλάφας, Σαρπόνγκ (46' Άρσε), Σισίνιο (77' Βίτι), Τόνι Κάλβο, Καπετάνος
Γκολ: 25', 61', 89' Ιντέγε, 27' Σεμπά, 41' Ελιουνούσι, 49' Μιλιβόγιεβιτς / 74' Καπετάνος
Κάρτες: 10' Μαραγκός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:
Καπίνο 7
Φιγκέιρας 8
Ντε λα Μπέγια 7
Μποτία 7
Ντα Κόστα 7
Μιλιβόγιεβιτς 8
Καμπιάσο 7
Σεμπά 8
Μαρίν 10
Ελιονούσι 8
Ιντέγιε 10

Ρέτσος 6
Πάρντο 6
Καρντόσο 7

Πάουλο Μπέντο 9







Η πρωτοφανής επίθεση που δέχεται ο πρόεδρος του Θρύλου, Βαγγέλης Μαρινάκης και κατ’ επέκταση ο Ολυμπιακός έχει συσπειρώσει τους ΓΑΥΡΟΥΣ, οι οποίοι με το πανό που ανάρτησαν στο παιχνίδι με την Βέροια έστειλαν ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.
«Κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό», αναφέρει το πανό που βρίσκεται στο πέταλο των οργανωμένων. Κανείς δεν τα βάζει με τον Ολυμπιακό και τον λαό του, ο οποίος για μία ακόμα φορά υψώνει ασπίδα προστασίας στον αγαπημένο του σύλλογο.
Δείτε το πανό:

#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου