Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Αποκαλύψεις σοκ! Διατηρεί καλές σχέσεις ο Ντογιάκος με Βγενόπουλο και Πατέρα αποκαλύπτει ο Κουρτάκης!


Μεγάλες αποκαλύψεις έκανε ο Γιάννης Κουρτάκης, κατά την παρουσία του στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής. Ο εκδότης των "Παραπολιτικών" μίλησε για τις καλές σχέσεις που έχει ο Ισίδωρος Ντογιάκος, Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αθηνών, με τον Ανδρέα Βγενόπουλο και τον Νίκο Πατέρα και άφησε υπονοούμενα για το κατά πόσο αντικειμενικός είναι στις υποθέσεις του.
Όλα αυτά, μάλιστα, την ώρα, βέβαια, που ο Βαγγέλης Μαρινάκης δέχεται μεγάλο "πόλεμο"! Αποκάλυψε, μάλιστα, πως ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς του είχε ζητήσει να κατεβάσει από το σάιτ το ηχητικό για τον "ψηλό παναθηναϊκάκια", που δεν είναι άλλος από τον Ισίδωρο Ντογιάκο!
"Γνωρίζω την πολύ στενή σχέση πρώην πρωθυπουργού με Ντογιάκο τον οποίο αποκαλούσε και "ψηλό Παναθηναϊκάκια". Στην απέναντι άκρη ήταν ο κουμπάρος του κ. Ντογιάκου ο κ. Γεράκης. Ο κ. Ντογιάκος είναι γνωστό ότι διατηρεί καλές σχέσεις με Βγενόπουλο και Πατέρα. Κάποιοι λένε ότι ο γιος Ντογιάκου εργάζεται στις επιχειρήσεις Πατέρα. Κάποιοι άλλοι λένε ότι ο Πατέρας φιλοξενεί Ντογιάκο σε σουίτα στον Αστέρα.
Κι επειδή χθες είχαμε εξέλιξη με τον κ. Μαρινάκη να καταλάβουμε πόσο αντικειμενικός είναι ο κ. Ντογιάκος", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Κουρτάκης.

Δείτε το βίντεο:
 

Πηγή: redking.gr

#‎Κόκκινο_DNA‬
‪#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου