Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Κύριε Τσακίρη προσέξτε τα μαθηματικά σας!


Τελικά οι υπάλληλοι του Αλαφούζου και των διάφορων ''εξυγιαντών'' έχουν βρει πολλούς τρόπους για να πολεμούν τον Ολυμπιακό. Μετά τον δήθεν θέμα που προέκυψε με τον Μαζουακού και την μεταγραφή του στην Γουέστ Χαμ,ένα θέμα που όπως τόνισαν και οι ίδιοι οι Άγγλοι δεν αφορά τον Ολυμπιακό,αλλά διάφορους μάνατζερ,όμως οι ''αντικειμενικοί'' οι δημοσιογράφοι σε καθημερινή βάση εμπλέκουν τον Ολυμπιακό στα άρθρα τους με σκοπό να δημιουργήσουν θέμα από το πουθενά.
Πριν λίγες ώρες βγήκε ο Τσακίρης -πρώην παράγοντας του Πανιωνίου- και μας είπε ότι ο Πανιώνιος δεν εισέπραξε το 10% από την μεταγραφή του παίχτη στην Μπενφίκα. Αλλά ο Τσακίρης πιάστηκε αδιάβαστος στα μαθηματικά αφού κατά τον ίδιον το 10% από τα 10.000.000 ευρώ της μεταγραφής αντιστοιχεί σε ......2,5 εκατομμύρια ευρώ. Είπαμε κάνεις που κάνεις προπαγάνδα,αλλά μάθε πρώτα και τα πιο βασικά από τα μαθηματικά.
Από τον Ολυμπιακό πάντως τόνισαν ότι η ομάδα είχε αγοράσει όλα τα δικαιώματα του παίχτη 5 μήνες προτού μετακινηθεί στην Μπενφίκα και ότι δεν υφίσταται τέτοιος όρος στην μεταγραφή του. Άλλωστε ο λαλίστατος Τσακίρης δεν ήταν μέλος του Πανιωνίου,όταν είχε γίνει η μεταγραφή του Σάμαρη από τον Πανιώνιο στον Ολυμπιακό.
Πάντως την καλύτερη απάντηση για το όλο θέμα έδωσε ο Κώστας Καραπαπάς.Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχολίασε, μέσα από το λογαριασμό του στο facebook ότι «Σύμφωνα με τον Τσακίρη το 10% των 10 εκατ. είναι 2,5 εκατ.!
Σύμφωνα με τον Αλαφούζο το ποσό "κλειδί" είναι ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΕΚΑΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.
Τελικά όλοι οι Παναθηναϊκοί (ο Τσακίρης είναι πιο Παναθηναϊκός από τον Αλαφούζο άλλωστε) δεν τα πάνε καλά με τους αριθμούς (τα... ΝΟΥΜΕΡΑ)!!!»


#‎Κόκκινο_DNA‬ 
‪#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου