Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Ο φασίστας Κοντονής διαλύει το ελληνικό ποδόσφαιρο! Ολοταχώς προς GREXIT!

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÌÐÁÃÅÑÍ (ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2015-2016)  OLYMPIAKOS - BAYERN (CHAMPIONS LEAGUE 2015-2016)
Τα χειρότερα έρχονται. Αρνητικά είναι τα αποτελέσματα που προέκυψαν από την συνάντηση του Κοντονή με τους αξιωματούχους της UEFA και της FIFA. Ο υφυπουργός είναι ανυποχώρητος στην μη τέλεση των αγώνων του κυπέλλου και σε τέτοια περίπτωση οι εκπρόσωποι της ευρωπαϊκής αλλά και της παγκόσμιας ομοσπονδίας τόνισαν ότι θα αποβάλλουν τις ελληνικές ομάδες από τα κύπελλα Ευρώπης, όπως και την Εθνικής μας από τις διοργανώσεις.
Η ρήξη είναι δεδομένη του Κοντονή με την UEFA και το κλίμα ιδιαίτερα αρνητικό. Η UEFA ζήτησε να ξεκινήσει άμεσα το κύπελλο και να ολοκληρωθεί, όμως ο Κοντονής επιμένει ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες που αφορούν βία και διαιτησία, δεν μπορεί να δώσει το πράσινο φως.
Οι ιθύνοντες της UEFA θα αποτανθούν στο συμβούλιό τους για να πάρουν οριστική απόφαση.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε εξερχόμενος από την συνάντηση ο επικεφαλής της επιτροπής που όρισε η Παγκόσμια Ομοσπονδία, Κωστάκης Κουτσοκούμνης η συζήτηση οδηγήθηκε σε ναυάγιο, με τον ίδιο να δηλώνει πως λυπάται για αυτή την εξέλιξη καθώς τα νέα είναι άσχημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
«Συζητήσαμε για την απόφαση του υπουργού να διακόψει το Κύπελλο, αλλά και θέματα για τη νομοθεσία. Ο υπουργός είναι διατεθειμένος να δει κάποια θέματα που ενδεχόμενα θίγουν το αυτοδιοίκητο και είναι μια διαδικασία που πρέπει να γίνει, με τη FIFA να υποδεικνύει τους όρους που παραβιάζουν το αυτοδιοίκητο», τόνισε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη ματαίωση του Κυπέλλου που οδηγεί στο ποδοσφαιρικό Grexit.

«Για το Κύπελλο ο κ. υπουργός θέτει κάποια ζητήματα εξυγίανσης στην ΕΠΟ, ως όρο για να συνεχιστεί το Κύπελλο. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό από μας. Είμαστε διατεθειμένοι να δουλέψουμε εσωτερικά, αλλά μπορούμε να ασχοληθούμε με κάποιες επιτροπές, όπως η Επιτροπή Δεοντολογίας. Δεν είναι τελεσίγραφο. Έχουμε δώσει διορία ως την 1η Απριλίου», ανέφερε.


Πηγή: rednews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου