Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Αστέρας Τρίπολης- Ολυμπιακός 1-2 (πρωτάθλημα)

«Διπλό» με... υπογραφή Ερνάνι!
Ο Ολυμπιακός δίχως να εντυπωσιάσει πέτυχε μια επαγγελματική νίκη απέναντι στον Αστέρα στην Τρίπολη και έδειξε ότι ακόμα και τώρα που εξασφάλισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα,δεν είναι διατεθειμένος για απώλειες βαθμών. Πλέον η διαφορά με την δεύτερη ΑΕΚ είναι στους +20 και έχοντας μάλιστα παιχνίδι λιγότερο και είναι κοντά στο να σπάσει ένα ακόμη ρεκόρ,το ρεκόρ που κατέχει ο ίδιος και αφορά την διαφορά από τον δεύτερο στο τέλος του πρωταθλήματος. Το ρεκόρ αυτό είναι +17 βαθμοί της σεζόν 2013-2014 απέναντι στον δεύτερο ΠΑΟΚ. Ο Μάρκο Σίλβα έκανε κάποιες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού,σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια καθώς ξεκίνησε με τον Καπίνο αντί του Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια - ο Καπίνο είχε ένα τραυματισμό και αποχώρησε στο δεύτερο ημίχρονο-,επίσης ξεκίνησε με τον Σιόβα αντί του Μποτία,με τον Κασάμι αντί του Καμπιάσο,καθώς και με τον Ερνάνι, ο οποίος ήταν και ο κορυφαίος της αναμέτρησης, καθώς πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας και έδειξε ότι μπορεί να υπολογίζει πάνω του ο Σίλβα την νέα σεζόν,αν και εφόσον ο Ερνάνι παραμείνει στην ομάδα.
Το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό ξεκίνησε ιδανικά. Πιο ιδανικό ΔΕΝ γινόταν! Ο Φορτούνης έκανε φανταστική ενέργεια και κάθετη μπαλιά, ο Ερνάνι βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με ωραίο πλασέ στα 37 δευτερόλεπτα, έκανε το 1-0 για τον πρωταθλητή Ελλάδας στη μοναδική αξιόλογη φάση του πρώτου ημιχρόνου! Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν καλή για τον Ολυμπιακό. Ναι μεν δεν δέχτηκε κάποιο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο ο Αστέρας Τρίπολης ανέβηκε μετά από πρώτο τέταρτο και έχασε ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες.
Σημαντικότερη όλων ήταν το δοκάρι στην κεφαλιά του Μάσα στο 43’. Ενώ και ο Καπίνο βρέθηκε σε καλή ημέρα και αποσόβησε πολλές φορές τον κίνδυνο από την εστία του Ολυμπιακού.
Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν παρόμοιο με το πρώτο, ο Ολυμπιακός πέτυχε πολύ νωρίς στο 49' το 2-0 με σκόρερ και πάλι τον Ερνάνι και έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση της νίκης. Ο Ολυμπιακός έχασε τον Καπίνο στο 73', καθώς βγήκε με αναγκαστική αλλαγή,είχε μια σύγκρουση με τον Μπερτόλιο στο 62' στο γόνατο και δεν μπόρεσε να συνεχίσει παραπάνω από δέκα λεπτά στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο από ότι στο πρώτο και έχασε αρκετές ευκαιρίες με Ντουρμάζ,Κασάμι και Μιλιβόγιεβιτς,παρόλαυτα το γκολ το πέτυχε ο Αστέρας στο 90' σε μακρινό σουτ του Δημούτσου και είχε μια ακόμη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 93' με τον Μπερτόλιο. Τελικό σκορ 1-2.

Βαθμολογία:

Καπίνο -8
Ομάρ -8
Μαζουάκου -4
Σιόβας -7
Ντα Κόστα -7
Μιλιβόγιεβιτς -7
Κασάμι-8
Φορτούνης -8
Ερνάνι -9
Ιντέγιε -5


Τσόρι -6
Ντουρμάζ -7
Ρομπέρτο -6

Μάρκο Σίλβα -7

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"
Διαιτητής: Μιχαήλ Κουκουλάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου)
Βοηθοί: Ηλίας Αλεξέας (ΕΠΣ Μεσσηνίας), Στυλιανός Τσολάκης (ΕΠΣ Αθηνών)

Αστέρας (Χάβος): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας (46' Τσάβες), Δημούτσος, Χαμντανί, Μπερτόγλιο, Νίκο (62' Στανισάβλιεβιτς), Μάσα (85' Ιωαννίδης).
Ολυμπιακός (Σίλβα): Καπίνο (λ.τ. 73' Ρομπέρτο), Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Ντα Κόστα, Σιόβας, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης (63' Ντομίνγκες), Πάρντο (63' Ντουρμάζ), Ερνάνι, Ιντέγε.

Γκολ: 90' Δημούτσος / 1' & 49' Ερνάνι

Κάρτες: 39' Ιγκλέσιας, 82' Θεοδωρόπουλος, 90+3' Τσάβες / 21' Ελαμπντελαουί, 87' Κασάμι

#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου