Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Κρίθηκε ένοχος ο Στραματσόνι για το σκάνδαλο με τα στημένα συμβόλαια!

Κρίθηκε ένοχος ο Στραματσόνι!
Κοίτα να δεις! Ένοχος ο προπονητής του ΠΑΟ. Και μάλιστα τον τιμώρησαν... Ο Αντρέα Στραματσόνι είχε κατηγορηθεί τον περασμένο Δεκέμβριο από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τη συμμετοχή του σε κύκλωμα παράνομων και συμβολαίων.
Και τελικά ο τεχνικός των "πράσινων" κρίθηκε ένοχος σε αυτή την ιστορία... Ένα κύκλωμα με επικεφαλής τον ιδιοκτήτη της Ουντινέζε, Τζίνο Πότσο και άλλους 9 κατηγορούμενους. Σύμφωνα, λοιπόν, με το άρθρο 5 των κανονισμών ποδοσφαίρου στην Ιταλία, του επιβλήθηκε χρηματική ποινή και θα πληρώσει 20.000 ευρώ!

Ας θυμηθούμε τι ακριβώς είχε γίνει με την υπόθεση των στημένων συμβολαίων.

Στο... σκαμνί θα καθίσει ο Αντρέα Στραματσόνι, καθώς ο Ιταλός προπονητής εμπλέκεται σε σκάνδαλο με πλαστά συμβόλαια, φοροδιαφυγή και άλλες τέτοιες "ομορφιές", που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και συγκλονίζουν το Campionato!
Ο εκλεκτός του Γιάννη Αλαφούζου είναι... πρώτη μούρη στο εν λόγω σκάνδαλο και γι' αυτό κλήθηκε, ήδη, ν' απολογηθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, καθώς θεωρείται βασικό "γρανάζι" του κυκλώματος παράνομων μεταγραφών και εικονικών συμβολαίων!
"Ιθύνων νους" του κυκλώματος θεωρείται ο ιδιοκτήτης της Ουντινέζε, Τζίνο Πότσο, ενώ εκτός από τον 39χρονο προπονητή του ΠΑΟ εμπλέκονται ακόμα εφτά άτομα, μεταξύ των οποίων και ο Ιταλός δεξιός μπακ, Μάρκο Μότα, που ακούστηκε έντονα για τους "πράσινους" με το που... πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα ο Στραματσόνι!
Πλάκα δεν έχει που ο Αλαφούζος έκανε λόγο για πρωτάθλημα που θα κριθεί στα Δικαστήρια μόλις είχε συμφωνήσει με τον Ιταλό προπονητή και πίνανε τις σαμπάνιες τους...; Γι' αυτό λέτε να επέλεξε τον Στραματσόνι; Λόγω του ότι θα έχει... εμπειρία από εδώλια κατηγορούμενων;
Τίποτα τελικά δεν είναι τυχαίο, όπως φαίνεται, τόσο στην ζωή, όσο και στο ποδόσφαιρο...

ΥΓ. Τελικά βαζελιά εσείς μιλάτε για δικαστήρια και υπόδικους,αλλά οι δικοί σας άνθρωποι τιμωρούνται για σκάνδαλα.

Πηγή: redking.gr

#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου