Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

"Καμπανάκι" FIFA σε Κοντονή! Περιθώριο δύο εβδομάδων να ξεκινήσει το κύπελλο!


Τέλος η πλάκα! Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής καλείται να πάρει πίσω την απαράδεκτη απόφασή του να διακόψει το Κύπελλο Ελλάδας, καθώς ανέλαβε δράση η FIFA!
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου απέστειλε έγγραφο-τελεσίγραφο απαιτώντας να ξεκινήσει και πάλι η διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει αποκλεισμός του ελληνικού ποδοσφαίρου από τις διεθνείς διοργανώσεις!
Το χρονικό περιθώριο, το οποίο αφήνει η FIFA, σε συνδυασμό με την UEFA, στο Κοντονή είναι δύο εβδομάδες τονίζοντας χαρακτηριστικά στην επιστολή της πως «Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, τα αρμόδια όργανα της FIFA θα εξετάσουν κυρώσεις».
Κάποιοι νομίζουν ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι... μαγαζάκι τους, να το κλείνουν και να το ανοίγουν όποτε γουστάρουν! Αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν πως τη στάση τους, το μόνο που κάνουν είναι να "πληγώνουν" το ίδιο το ποδόσφαιρο. Διότι ο πρώτος που θα την... πληρώσει σε αυτή την περίπτωση δεν θα είναι ένας σύλλογος, αλλά η εθνική ομάδα.

Όσοι αγαπούν το άθλημα θέλουν να συνεχιστεί αυτή η διοργάνωση και να δοθεί η δυνατότητα στις ομάδες να διεκδικήσουν έναν τίτλο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, για τον οποίο παλεύουν καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Πηγή: redking.gr


#‎Κόκκινο_DNA‬
‪#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου