Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Μπάμπεργκ-Ολυμπιακός 72-71 (ευρωλίγκα)

Δεν γίνονται αυτά...
Όχι και έτσι ρε μάγκες. Ο Ολυμπιακός κατάφερε-γιατί περί κατορθώματος πρόκειται- να χάσει για δεύτερη φορά από το τσίρκο του Τρινκιέρι. Ο Ολυμπιακός πλήρωσε τα παιδαριώδη λάθη του Σφαιρόπουλου στο τέλος,αλλά και γενικότερα σε όλο το παιχνίδι,αλλά και την πολύ κακή εμφάνιση των περισσότερων παιχτών που με εξαίρεση τους Πρίντεζη και Σπανούλη και του Χάντερ προς το τέλος του παιχνιδιού,όλοι οι υπόλοιποι ήταν σε μέτρια βραδιά. Και είναι λογικό όταν στηρίζεσαι σε δύο παίχτες να μην μπορείς να πάρεις την νίκη. Τραγικό λάθος του Σφαιρόπουλου και της ομάδος που άφησαν αφύλακτο τον Στρέλνιεκς -και δεν έκαναν φάουλ- και αυτός ανενόχλητος έβαλε το τρίποντο που σκότωσε τον Ολυμπιακό.  Πλέον ο Ολυμπιακός είναι με το ενάμιση πόδι εκτός ευρωλίγκας.
Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος κατά διαστήματα στο παιχνίδι και προηγήθηκε μέχρι και +10 (43-53) στο τρίτο δεκάλεπτο και το τρίτο δεκάλεπτο έληξε με προβάδισμα του Ολυμπιακού με 51-56,ύστερα από τρίποντο του Παπαπέτρου. Το τέταρτο δεκάλεπτο έβρισκε τον Ολυμπιακό μπροστά καθ'όλη την διάρκεια του μπροστά στο σκορ και προηγήθηκε ακόμα και με +6 63-69,αλλά οι παίκτες του Σφαιρόπουλου έπαθαν μπλακ άουτ, με τους Γερμανούς να πετυχαίνουν ένα απίστευτο τρίποντο με τον Τάις και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα άλλο ένα με τον Ζήση. Ετσι, η διαφορά μειώθηκε στους 2 (69-71), με την Μπάμπεργκ 4’’ πριν τη λήξη να πετυχαίνει ένα ακόμα τρίποντο με τον Στρέλνιεκς και να παίρνει τελικά τη νίκη, αφού ο Σπανούλης έκανε λάθος στην τελευταία επίθεση του παιχνιδιού.

ΥΓ. Απορίας άξιον γιατί δεν έπαιξε περισσότερο ο Μιλουτίνοφ και έπαιζε συνέχεια ο ανύπαρκτος επιθετικά,αλλά και αμυντικά Γουόρικ.

Τα δεκάλεπτα: 19-21, 38-37, 51-56, 72-71

Μπάμπεργκ (Τρινκιέρι): Μέλι 10 (1), Ζήσης 3 (1), Νίκολιτς, Στάιγκερ 9 (3), Τάις 5 (1), Γουαναμέικερ 11 (3), Στρέλνιεκς 10 (2), Χάρις, Μίλερ 8, Χέκμαν 5 (1), Ιμπντίχι, Ραντόσεβιτς 11.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ) Τζόνσον-Όντομ 3 (1), Χάντερ 17, Παπαπέτρου 3 (1), Σπανούλης 15 (2), Μιλουτίνοφ, Πρίντεζης 19 (2), Αγραβάνης, Μάντζαρης, Γουόρικ 6, Χάκετ 4, Παπανικολάου 4, Αθηναίου.

#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου