Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Για γέλια η ομάδα του Ιβάν ηττήθηκε από τον τελευταίο Πανθρακικό! Αυτοί είναι οι ''αδικημένοι''.


Αυτή είναι η μεγάλη μπαοκάρα του Ιβάν του τρομερού και του Τούντορ,με τους παίχτες τεράστιου βεληνεκούς όπως ο Λευτέρης Αντώνης,ο Ζάιρο,ο Χατζηισαΐας,αλλά και ο Τζαβέλλας. Η μεγάλη μπαοκάρα που το κακό σύστημα του Αθήνας της στέρησε έναν τίτλο,άσχετα αν σε αυτό το παιχνίδι δεν δόθηκαν δύο πέναλτι στον Ολυμπιακό και το γκολ του ΠΑΟΚ ήταν από επιθετικό φάουλ.έχασε από τον τελευταίο και σχεδόν υποβιβασμένο Πανθρακικό -που είχε να κάνει νίκη 2,5 μήνες-,καθώς είναι 10 βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και πλέον το συνονθύλευμα του Τούντορ κινδυνεύει να μείνει εκτός πλέι οφ. Βλέπετε λοιπόν γιατί τα καλόπαιδα του Σαββίδη θέλουν διακοπή του πρωταθλήματος,σου λέει είμαστε μπουρδέλο σαν ομάδα,ας καταστρέψουμε και όλο το ελληνικό πρωτάθλημα. Κοντονή διέκοψε το πρωτάθλημα τώρα για να μην στεναχωρήσεις και άλλο τον συνομιλητή σου.
ΥΓ.Κοντονή για πες μας οι οπαδοί του παοκ τι δουλειά είχαν στην Κομοτηνή;δηλαδή οι παοκτσήδες έκαναν τα επεισόδια και ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε;ωραία αντιλαμβάνεστε την δικαιοσύνη εσείς η πρώτη φορά αριστερά.
ΥΓ2. Κοντονή και λοιποί συριζαίοι όποιος τα έβαλε με τον λαό του Ολυμπιακού απλά έχασε.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής.
Διαιτητής: Μιχάλης Βοσκάκης.
Βοηθοί: Εμμανουήλ Βλάσσης, Εμμανουήλ Καλφάκης.
Τέταρτος διαιτητής: Ανανίας Φωτιάδης.
Γκολ: Χατζηισαΐας 21', Ιγκορ 49', Παπαγεωργίου 88'.
Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης, Πεταυράκης, Τσιάρας, Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Μουδούρογλου (Λαδάκης 71'), Ντιγκινί (93' Βάλτερ) και Ιγκορ (Νικόλτσης 90').
ΠΑΟΚ:  Βελλίδης, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Τζιόλης (Κάτσε 56'), Χαρίσης (Αθανασιάδης 56'), Λέοβατς (Κάκκο 70'), Αντονις, Πέλκας και Μυστακίδης.
Κάρτες: Αντονις 76', Λαδάκης 77', 88΄ Παπαγεωργίου.
Κόκκινες: -

 #‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου