Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Δανεικός στο ''γαύρο''-παράρτημα ο Τριανταφυλόπουλος ως ανταλλαγή για την μεταγραφή Μπουμάλ;


Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος αναμένεται να είναι ο παίκτης που θα παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού στον Πανιώνιο στο πλαίσιο της μεταγραφής του Ολιβιέ Μπουμάλ στον Παναθηναϊκό.
Οι δύο ομάδες φέρονται να έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία για την παραχώρηση του «Τριάντα» για 1,5 χρόνο στον Ιστορικό. Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι εάν ο 22χρονος στόπερ υπογράψει πρώτα επέκταση συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό, καθώς το υπάρχον εκπνέει το 2017 όταν δηλαδή θα σταματήσει και ο δανεισμός του στον Πανιώνιο ή θα μείνει ελεύθερος μετά το πέρας του δανεισμού του, κάτι που δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες.

Πηγή:sportit.gr

Σχόλιο του ''KOKKINO DNA'': Αλήθεια ρε κωθώνια βαζελοχανούμια και ''αντικειμενικοί'' δημοσιοκάφροι τώρα όλα είναι καθαρά και τίμια;οι δανεικοί που δίνει ο βάζελος στον Πανιώνιο δεν καθιστούν τον Πανιώνιο ως ομάδα παράρτημα;να θυμίσουμε ότι και ο Ρισβάνης είναι δανεικός στον Πανιώνιο από τον Παναθηναϊκό. Η μισή ομάδα της ΑΕΚ που αποτελείται από πρώην παίχτες του Πανιωνίου δεν καθιστούν τον Πανιώνιο ως ομάδα-δορυφόρο της Κούλας;πονάτε και φταίει ο Πειραιάς.

 #‎Κόκκινο_DNA‬
‪#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου