Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Η ξεφτίλα σας δεν έχει όρια με πρόταση του Αλαφούζου έκλεισε η θύρα 13!

«Ρόμπα» για μια ακόμα φορά! Τα βλέπετε;
Σημεία και τέρατα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον Υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, να λέει πως ο ΠΑΟ διαμαρτύρεται άδικα, καθώς ναι μεν ο ίδιος προχώρησε στο κλείσιμο των Θυρών 13 και 14, αλλά αυτό το είχε προτείνει και ο ίδιος ο Αλαφούζος. Αλλά τώρα λέει άλλα. Τους ξεμπρόστιασε ο υφυπουργός. Είπε πως ο Αλαφούζος στην ουσία, άλλα έλεγε τότε και άλλα τώρα.

«Ο ίδιος ο κ. Αλαφούζος μου έλεγε πως θα έπρεπε να κλείσει η Θύρα 13», ανέφερε στο «Κόκκινο» ο Σταύρος Κοντονής, που συνέχισε. «Σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός λέει τα ακριβώς αντίθετα. Η ανακοίνωσή της με εξέπληξε. Είναι εντελώς εμπρηστική. Η διοίκηση της ΠΑΕ δεν ανέλαβε τις ευθύνες της και επιπλέον απέκρυψε όσα μου είχε πει ο κ. Αλαφούζος, παρουσία τρίτου προσώπου».

Συνεχίζοντας από εκεί και πέρα, για τα έκτροπα που έγιναν στη Λεωφόρο, ο Κοντονής είπε κι άλλα. «Η ζημιά για τον  ΠΑΟ έγινε από τα μέσα (…). Όλο αυτό το κακό δεν έγινε επειδή κάποιος προκάλεσε κάποιον, αλλά επειδή κάποιοι οπαδοί έκαναν ό,τι έκαναν. Σημάδευαν παίκτες με φωτοβολίδες και μάλιστα πέτυχαν έναν».

Και για να σταματήσει και η άλλη η παραμύθα σχετικά με τις τιμωρίες του Ολυμπιακού, ο Κοντονής συμπλήρωσε πως η ομάδα τιμωρήθηκε με ματς κεκλεισμένων των θυρών «και  με 40.000 ευρώ πρόστιμο, κατόπιν, από εμένα», πρόσθεσε.

Αυτά να τα διαβάσει όλη η Ελλάδα για να διαπιστώσει τι πραγματικά συμβαίνει και ποιοι, άλλα λένε στην αρχή και άλλα μετά.

Πηγή:gavros.gr


#‎Κόκκινο_DNA‬
‪#‎Ο_λαός_του_Ολυμπιακού_δίνει_τις_απαντήσεις_του‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου