Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Ολυμπιακός - Ξάνθη 1-0 (πρωτάθλημα) Νίκησε το πούλμαν της Ξάνθης ο Θρύλος

Για την 19η αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός φιλοξένησε την Skoda Ξάνθη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με στόχο να επιστρέψει στις νίκες μετά το 1-1 με τον Πλατανιά στα Περιβόλια.
Οι Πειραιώτες δυσκολεύτηκαν πολύ απέναντι στο ΠΟΥΛΜΑΝ της Ξάνθης, που στο πρώτο μέρος απείλησε περισσότερο από τους γηπεδούχους.
Ο Ολυμπιακός πίεσε από το ξεκίνημα της επανάληψης, η είσοδος των Ντομίνγκες και Ιντέγε στο 65' του έδωσε πνοή επιθετικά, με τον Πουλίδο να σκοράρει στο 74ο λεπτό για το τελικό 1-0 στο Φάληρο. Οι φιλοξενούμενοι νωρίτερα είχαν σπουδαία ευκαιρία να προηγηθούν αλλά η προβολή του Σολτάνι (66') σταμάτησε στο δοκάρι.
Σφαγιαστική η διαιτησία που δεν έδωσε πέναλτι και κόκκινη στον Τσέναμο αλλά και έκοψε στις καθυστερήσεις τον Ιντέγιε με ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ.

Η ΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ:
Ρομπέρτο - 8
Σαλίνο - 8
Ομάρ - 6
Μποτία - 6
Ντα Κόστα - 7
Ζντίελαρ - 7
Κασάμι - 6
Φορτούνης - 7
Πάρντο - 6
Ντουρμάζ - 7
Πουλίδο - 9

Τσόρι - 7
Ιντέγιε - 7
Μανιάτης - -

Μάρκο Σίλβα - 8

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (ΕΠΣ Αθηνών)
Βοηθοί: Ηλίας Αλεξέας (ΕΠΣ Μεσσηνίας), Λεωνίδας Φραγκιαδάκης (ΕΠΣ Δωδ/νήσου)

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Ντα Κόστα, Σαλίνο, Ζντιέλαρ, Κασάμι (65' Ντομίνγκες), Ντουρμάζ, Πάρντο (65' Ιντέγε), Φορτούνης, Πουλίδο.
Ξάνθη (Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Λουσέρο, Φλίσκας, Ορφανίδης, Καπετάνος (86' Χερέα), Λισγάρας, Καρυπίδης (81' Σκούρτης), Ντιμιτρόφ (80' Τριάντης).

Γκολ: 74' Πουλίδο / -
Κάρτες: 82' Μποτία, 86' Σαλίνο, 90+3' Ιντέγε / 51' Λουσέρο, 87' Σολτάνι, 90+1' Μπέρτος

#‎Κόκκινο_DNA‬

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου